Medewerker uitkeringsadministratie

Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma
MRT 11
Gelderland Tijdelijk MBO
10.04.2020 100203828
Solliciteren

Over de functie

Als medewerker uitkeringsadministratie heb jij een verantwoordelijke functie die niet voor iedereen is weggelegd. Je maakt herberekeningen, verwerkt mutaties en maakt uitkeringsdossiers aan. Daarnaast controleer je beëindigingen van een uitkering en maak je debiteurendossiers aan. Met jouw scherpe blik bekijk je de gegevens en voer je ze in het systeem (GWS4all, Civision of Socrates).


Persoonlijk ben jij klant- en resultaatgericht en sta je met beide benen stevig op de grond. Als medewerker uitkeringsadministratie heb jij een uitvoerende en ondersteunende rol. Met jouw gemeentelijke ervaring, kennis van wetgeving en financiële vaardigheid maak jij voor de burger het verschil!

Functie eisen

  • Minimaal één jaar ervaring als medewerker uitkeringsadministratie bij een gemeente
  • Ruime kennis van de Sociale Wetgeving, Participatiewet en WMO
  • Ervaring met Suite/GWS, Civision of Socrates
  • Minimaal een afgeronde relevante mbo-opleiding 

Over het bedrijf

De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin, voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Met landelijk meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma