Medewerker sociaal wijkteam

Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma
APR 28
Gelderland Tijdelijk HBO
28.05.2020 100204411
Solliciteren

Over de functie

Jouw dag binnen het Sociaal wijkteam begint met een huisbezoek. Tijdens dit huisbezoek inventariseer je hoe het netwerk van het gezin eruit ziet, welke hulpvraag er ligt en hoe het staat met de veiligheid van het gezin. Vervolgens bekijk je welke hulp en vervolgstappen er nodig zijn. Je biedt het gezin alle hulp om uiteindelijk zelf de oplossing van de hulpvraag tot stand te brengen!


Als medewerker Sociaal wijkteam heb je een regierol. Samen met het gezin stel je een plan van aanpak op. Je denkt mee en adviseert over hoe het gezin een maximale transformatie kan behalen. Het uitgangspunt is dat het gezin problemen vanuit hun eigen kracht oplost. Je kijkt vanaf een afstand mee, maar als er sprake is van een onveilige situatie treed je op!


Door jouw ervaring met de doelgroep en kennis van de wet- en regelgeving kun jij goed de regie op de hulpverlening van het gezin behouden. Je bent een coördinator, een verbinder en denkt altijd in oplossingen. Jij gaat geen uitdaging uit de weg!

Functie eisen

  • Ervaring in de ambulante hulpverlening binnen de jeugdzorg
  • Een SKJ-registratie
  • Een afgeronde hbo-opleiding
  • Kennis van de wet- en regelgeving binnen het sociaal domein

Over het bedrijf

Maandag® Arnhem detacheert professionals bij één van de 51 gemeenten in de regio Gelderland. Als professional krijg jij bij Maandag® de kans om jouw ervaring toe te passen bij verschillende opdrachtgevers. Door een kijkje te nemen in verschillende keukens ontwikkel jij je verder door middel van de diversiteit aan casuïstiek. Geen dag is hetzelfde! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma