Medewerker KCC en Burgerzaken

Over de functie

Wil jij aan de slag als medewerker KCC en Burgerzaken bij een kleine dynamische gemeente met grote opgaven? Met een inwonersaantal van nog geen 17.000 inwoners behoort deze gemeente tot de kleinere gemeenten in het land. Dit staat in schril contrast met het aantal bezoekers dat jaarlijks naar deze gemeente komt. Met meer dan 1 miljoen overnachtingen en een veelvoud aan dagtoeristen kennen zij een dynamiek die niet te vergelijken is met andere gemeenten van vergelijkbare omvang. Dit zorgt voor een uitdagend takenpakket voor hun medewerkers.

Het Klant Contact Centrum is erop gericht om via één centrale ingang klanten, burgers, bedrijven en instellingen op eenduidige wijze informatie, diensten en producten te verstrekken en vragen, ideeën, klachten en wensen te behandelen.

Jij bent het visitekaartje voor de dienstverlening van de gemeente. Als medewerker Klant Contact Centrum behandel je aanvragen van een grote diversiteit aan producten binnen de taakvelden KCC & Burgerzaken. Je brengt advies uit over de toekenning van een aanvraag afgestemd op de specifieke situatie van de aanvrager en handel je binnen kaders aan de hand van richtlijnen en wet- en regelgeving. Daarnaast ben je het 1ste aanspreekpunt van de gemeente aan de telefoon en de receptie. Sta jij communicatief sterk in je schoenen, ben je in staat om de eerstelijns klantvragen van burgers en initiatiefnemers duidelijk en helder te beantwoorden door de juiste informatie te verzamelen en ben jij een teamplayer en leergierig ingesteld? Dan zoeken we jou!

Functie eisen

  • Minimaal een afgeronde MBO+/HBO;
  • Je hebt aantoonbare kennis en werkervaring in burgerzaken en van relevante landelijke en toegepaste ontwikkelingen;
  • Je hebt affiniteit met het werken binnen digitale systemen.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Laura de Waart

Laura de Waart

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs