Medewerker backoffice/administratie

Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma
JUN 18
Gelderland Tijdelijk MBO
01.08.2020 100191015
Solliciteren

Over de functie

Jij houdt van afwisseling in jouw taken, gelukkig heb je binnen de gemeente een divers takenpakket! Voor een gemeente in regio Gelderland ben ik op zoek naar een ervaren backoffice medewerker WMO en Jeugd.


Als backoffice medewerker op het gebied van WMO en Jeugd ben jij verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning op de sociale afdeling van de gemeente.


Het doet jou plezier om de consulenten te ondersteunen! Het ene moment verwerk jij rapportages en beschikkingen WMO en Jeugd en het anderen moment lever jij informatie aan bij diverse zorgpartijen. Jij bent verantwoordelijk voor de verwerking van de facturen van zorgaanbieders binnen het berichtenverkeer. Als laatste pak jij de overige administratieve werkzaamheden op zoals het onderhouden van het WMO /Jeugd archief.


Functie eisen

  • Ervaring op de backoffice WMO/Jeugd
  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding
  • Kennis van de gemeentelijke administratie systemen

Over het bedrijf

Projectmatig werken, in de keuken kijken bij verschillende gemeenten maar wel de zekerheid van vaste arbeidsvoorwaarden. Bij Maandag® is het mogelijk! Maandag® Arnhem detacheert professionals bij één van de 38 gemeenten in de regio Gelderland.


Bij Maandag® vinden we goed werkgeverschap ontzettend belangrijk. Hoe dat er bij ons uit ziet? Persoonlijke projectbegeleiding, ruime ontwikkelingsmogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en een open en transparante communicatie!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma