Zoeken

Sociaal domein
filters wissen
00

leerplichtambtenaar vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures leerplichtambtenaar

Regelmatig heeft Maandag® vacatures voor leerplichtambtenaar. Voor deze functie zoeken wij professionals met minimaal hbo werk- en denkniveau die graag een centrale rol spelen bij het handhaven van de Leerplichtwet. Is een baan als leerplichtambtenaar echt iets voor jou? Bekijk snel de vacatures.

In de functie van leerplichtambtenaar zorg jij ervoor dat verzuimmeldingen onder leerplichtgerechtigden volgens de juiste procedures verloopt. Je kent de Leerplichtwet en weet wat de geldende regels en procedures zijn. Bij voorkeur ben je bekend met het opmaken van een proces-verbaal leerplicht en beschik je ook over een BOA bevoegdheid. Van nature ben je een betrokken persoon. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en geef je betrokkenen graag advies over welke weg ze het beste kunnen bewandelen. Heb je al enige ervaring als Leerplichtambtenaar en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct op een van de beschikbare vacatures leerplichtambtenaar zorg.

Helaas hebben we geen passende vacatures gevonden.

Probeer algemenere zoektermen, of vervang afkortingen voor hele woorden.