Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein

Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma
JUN 02
Gelderland Tijdelijk WO
02.07.2020 100204389
Solliciteren

Over de functie

Als kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein ben jij een onmisbare schakel binnen de gemeente. Je toetst jouw collega’s en bent in staat om een coachende functie op je te nemen. Naast de rol van coach, fungeer jij ook als vraagbaak. Door jouw kennis van de Participatiewet, WMO en Jeugdwet kunnen collega’s met al hun vragen bij jou terecht!


Jij bent de verbinder tussen de uitvoering en het beleid. Je bent vanuit de uitvoering aanspreekpunt voor de beleidsmedewerkers en je verzamelt signalen uit de uitvoering en verbindt dit met elkaar. Daarnaast valt het communiceren van veranderingen in de wet- en regelgeving naar de medewerkers en het vertegenwoordigen van het College in bezwaar en beroepsprocedures binnen jouw takenpakket. Met jouw kennis en ervaring binnen het Sociaal Domein weet jij op te treden bij complexe zaken!


Functie eisen

  • Een afgeronde hbo-diploma
  • Minimaal twee jaar werkervaring als kwaliteitsmedewerker binnen het sociaal domein
  • Actuele kennis van de Participatiewet, de WMO en de Jeugdwet

Over het bedrijf

Projectmatig werken, in de keuken kijken bij verschillende gemeenten maar wel de zekerheid van vaste arbeidsvoorwaarden. Bij Maandag® is het mogelijk! Maandag® Arnhem detacheert professionals bij één van de 38 gemeenten in de regio Gelderland.


Bij Maandag® vinden we goed werkgeverschap ontzettend belangrijk. Hoe dat er bij ons uit ziet? Persoonlijke projectbegeleiding, ruime ontwikkelingsmogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en een open en transparante communicatie!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma