Klantmanager WIZ

Over de functie

Ben jij iemand die de ruimte opzoekt en nieuwe paden durft te bewandelen om optimale resultaten met de klant te kunnen bereiken? Wellicht is deze functie dan wel jouw nieuw uitdaging!

Je maakt deel uit van het team werk, inkomen en zorg (WIZ), onderdeel van de afdeling Inwoners. Inclusief jezelf bestaat het team uit ongeveer vier FTE klantmanager, een kwaliteitsmedewerker en enkele collega’s van budgetbeheer/ schuldhulpverlening. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s van Wmo en Jeugd. Een integrale aanpak is daarmee een belangrijk onderdeel van je werk. Als klantmanager ondersteun je burgers op het gebied van werk, inkomen en zorg. Op dit moment zoeken wij met name naar iemand met ervaring en kennis van de Participatiewet. Je focus ligt daarnaast op de individuele mogelijkheden van de klant, van sociale activering tot regulier werk. Hierbij heb je aandacht voor de financiële situatie van de klant, evenals de rechtmatige verstrekking van structurele of incidentele uitkeringen. Als klantmanager neem je de regie over werk- en/of zorgtrajecten van jouw eigen caseload.

Je voert taken uit binnen de kaders van de Participatiewet, maar met maatwerk als uitgangspunt. De Participatiewet schets duidelijk kaders, binnen deze kaders is echter vanuit het oogpunt maatwerk en individualisering veel bewegingsruimte.

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen of neem contact met mij op: laura.dewaart@maandag.nl / 0620660835. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding;
  • Aantoonbare werkervaring met de Participatiewet;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen een gemeente;
  • Affiniteit met verschillende doelgroepen;
  • Je bent zorgvuldig en bezit over een goede dosis lef!

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Laura de Waart

Laura de Waart

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs