Klantmanager Werk

Milou Janssen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Janssen
JUN 19
Gelderland Tijdelijk HBO
19.07.2020 100542453
Solliciteren

Over de functie

Jij stimuleert, activeert en motiveert! Jij verzorgt de re-integratie van de uitkeringsgerechtigden gericht op uitstroom naar werk!


Als consulent werk draag jij zorg voor je eigen caseload. Hierbij werk je nauw samen met de consulent inkomen. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van doelmatigheidsonderzoeken, het plan van aanpak, intakegesprekken, afwerking van gesprekken en individuele trajectbegeleiding. Het is belangrijk dat je de wensen van de uitkeringsgerechtigden in kaart brengt. Jouw communicatieve en sociale vaardigheden zijn van groot belang om dit in kaart te brengen en om actie te ondernemen. Met jouw actuele kennis van de arbeidsmarkt weet jij als geen ander hoe jij gesprekken moet voeren over doelmatigheid én hoe je de uitkeringsgerechtigden naar werk of scholing begeleidt. Jij als consulent werk kan je inleven, maar houdt wel het doel voor ogen.


En verder…


  • Sta je open voor contact met een groot aantal ketenpartners, waaronder werkgevers. Je werkt hier namelijk nauw mee samen;
  • Geef jij voorlichting over re-integratie en participatie mogelijkheden;
  • Registreer je alle stappen in de gemeentelijke systemen zoals Suite;
  • Heb jij graag de regie in handen en weet jij met jouw integrale blik de juiste stappen te ondernemen!

Functie eisen

Als consulent werk lever jij een belangrijke bijdrage als het gaat om de uitkeringsgerechtigden met een grote en kleine afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen. Hiervoor moet je wel aan een aantal criteria voldoen:


  • Gemeentelijke ervaring van minimaal 2 jaar (dit is aantoonbaar op cv);
  • Kennis en ervaring met de participatiewet, sociale zekerheidswetgeving, procedures en de sociale kaart;
  • Zelfstandig op het gebied van de relatie met klanten en een flexibele houding op het gebied van een collegiale samenwerking!


Herken jij jezelf in deze vacature, reageer dan vandaag nog!

Over het bedrijf

Maandag® staat voor een frisse start, een nieuw begin of een uitdaging. Het gevoel dat alles mogelijk is. Jouw ambities en wensen staan centraal. Gedetacheerd worden voor verschillende gemeentes in de regio Gelderland met de zekerheid van vaste arbeidsvoorwaarden is wat wij bieden!


Wij zijn jouw werkgever. Dit betekent dat wij naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden ook persoonlijke begeleiding bieden. Ik blijf jouw vaste aanspreekpunt en staat jouw ontwikkeling centraal. Dit doen we door het aanbieden van trainingen op de Maandag® Academy en het voeren van ontwikkelgesprekken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Milou Janssen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Janssen