Klantmanager werk

Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma
JUN 02
Gelderland Tijdelijk HBO
02.07.2020 100044017
Solliciteren

Over de functie

Als klantmanager werk ben jij zelfstandig, resultaatgericht, communicatief sterk en beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel! Voor verschillende gemeenten in Gelderland ben ik op zoek naar een ervaren klantmanager.


Het is jouw taak om uitkeringsgerechtigden te motiveren en te begeleiden op de weg naar betaald werk. In de functie van klantmanager werk heb jij direct contact met uitkeringsgerechtigden, jij helpt hen met het verkleinen van hun afstand tot de arbeidsmarkt. De doelgroep waarmee je werkt varieert van een korte afstand tot de arbeidsmarkt tot een lange afstand tot de arbeidsmarkt. Van jou als klantmanager werk vraagt dat flexibiliteit in jouw verwachtingen. Waar je met de ene cliënt daadwerkelijk kan toewerken naar een nieuwe baan, is voor een andere cliënt een dagbesteding al een grote stap.


Door jouw kennis en inlevingsvermogen weet jij samen met jouw cliënt snel de juiste stappen te nemen! Jouw werkdag bestaat uit het geven van sollicitatietrainingen, het opstellen van een cv en motivatiebrief en het ontwikkelen en trainen van gesprekstechnieken met de cliënt. Maar, ook voor het opstellen van een plan van aanpak en het afhandelen van administratieve taken draai jij je hand niet om.


Pas jij in het profiel en word jij enthousiast van deze vacature? Aarzel dan niet en reageer direct!Functie eisen

  • Minimaal een jaar werkervaring als consulent werk bij een gemeente
  • Kennis van de Participatiewet
  • Ervaring met het systeem Suite is een pré

Over het bedrijf

Projectmatig werken, in de keuken kijken bij verschillende gemeenten maar wel de zekerheid van vaste arbeidsvoorwaarden. Bij Maandag® is het mogelijk! Maandag® Arnhem detacheert professionals bij één van de 38 gemeenten in de regio Gelderland.


Bij Maandag® vinden we goed werkgeverschap ontzettend belangrijk. Hoe dat er bij ons uit ziet? Persoonlijke projectbegeleiding, ruime ontwikkelingsmogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en een open en transparante communicatie!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma