Klantmanager Rechtmatig

Julia van 't Veer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Julia van 't Veer
OKT 25
Noord-Holland Permanent HBO
06.06.2020 100242231
Solliciteren

Over de functie

Een uitdagende functie, als klantmanager rechtmatig zijn integer en flexibel jouw kernwaarden. Jij bent specialist in de Participatiewet en je haalt voldoening uit het helpen van anderen!


Als klantmanager rechtmatig help jij jouw cliënten hun leven weer op orde te krijgen. Je voert de eerste gesprekken met de eventuele uitkeringsgerechtigde, om het recht op bijstand vast te stellen. Je voert inkomstenverrekeningen en je verwerkt de informatie in de systemen, zoals Suite4WIZ en of Civision. Je bent dus verantwoordelijk voor de uitkeringsaanvragen en controleert de rechtmatigheid hiervan.


De werkzaamheden als Klantmanager Rechtmatig:

  • Je handelt mutaties, beëindigingen en terugvorderingen af;
  • Je verstrekt informatie aan burger over wet- en regelgeving;
  • Je verricht rechtmatigheidsonderzoeken en je stelt beschikkingen op;
  • Je verstrekt of wijst de aanvragen af in het kader van de Participatiewet.


De cliënten staan tijdens jouw werkdag als klantmanager rechtmatig centraal. Je hebt te maken met een kwetsbare doelgroep die op een professionele en integere manier dient te benaderen. Geen werkdag is hetzelfde, omdat elke cliënt zijn of haar eigen verhaal heeft. Jij bent daarom communicatief sterk en hebt een goede dosis empathie. 

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op HBO-niveau (Eis);
  • Je hebt minimaal twee jaar gemeentelijke werkervaring (Eis);
  • Je heb ervaring als Klantmanager Rechtmatig;
  • Je hebt goede kennis van de Participatiewet;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en werkt klantgericht.

Over het bedrijf

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar en sinds 2008 actief onder de naam Maandag®. Niet zo maar een naam, want wat is er beter dan maandag? De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij! Ben jij binnenkort a part of the team?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Julia van 't Veer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Julia van 't Veer