Klantmanager Jeugd

Jelle van tol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jelle van tol
FEB 14
Friesland Vast HBO
15.03.2020 100286526
Solliciteren

Over de functie

Voor een gezellige gemeente in Friesland ben ik op zoek naar een klantmanager jeugd. In deze functie doe jij er alles aan om kinderen en hun ouders te helpen bij uiteenlopende problematiek. Door middel van een gesprek kan jij achterhalen wat het probleem is, om vervolgens samen naar een goede oplossing te werken. Jij hebt de regie in dit proces!

 

Als klantmanager jeugd maak je betrokkenen bewust van de hulpmiddelen die hun eigen sociale netwerk te bieden heeft. Soms is de oplossing dichterbij dan je denkt. Jij bepaalt aan de hand van de complexiteit van het probleem of er professionele hulp ingeschakeld moet worden en reikt de helpende hand.


Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het informeren van ouders bij vragen over opgroeien en opvoeden;
  • Het motiveren en begeleiden in het maken van de juiste stappen;
  • Je herkent en reageert adequaat op problematiek m.b.t. een gezonde ontwikkeling van het kind;
  • Je bewaakt de kwaliteit van de oplossing door de regie in handen te houden

Functie eisen

  • Minimaal afgeronde HBO-opleiding;
  • Je bent in het bezit van een SKJ-registratie of BIG registratie;
  • Je hebt gemeentelijke werkervaring;
  • Je hebt ervaring met Suite;
  • Je hebt kennis en ervaring van de Jeugdwet.


Deze gemeente zoekt een toegevoegde waarde voor hun team. DUS, ben jij de gedreven teamspeler met een schat aan ervaring en voldoe je aan de bovenstaande criteria? Waar wacht je dan nog op? Reageer nu!


Over het bedrijf

Onze Maandag® staat voor frisse energie, ambitie en affiniteit voor onze professionals. De uitdaging aangaan die anderen als onmogelijk zien. Dit gevoel dragen we elke dag van de week uit. Voor ons is elke dag, een Maandag®.

Vanuit Maandag® bieden we je zekerheid met afwisseling. Op deze manier profiteer je bijvoorbeeld van een vast contract, maar werk je flexibel voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je je sneller ontwikkelt als professional, maar ook als individu. Maandag® staat namelijk ook voor ontwikkeling, geloven in de kracht van samenwerken en kennis delen met collega’s.


Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Ik vertel het je graag!

💻 jelle.vantol@maandag.nl

☎ 06 13 83 81 84


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jelle van tol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jelle van tol