Klantmanager Bbz

Lisa van Kempen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisa van Kempen
APR 30
Zuid-Holland Permanent HBO
30.05.2020 100543685
Solliciteren

Over de functie

Als klantmanager geef je advies en financiële ondersteuning aan startende- en gevestigde zelfstandig ondernemers. Het werk is vooral gebaseerd op het verwerken van de aanvragen Bbz voor de doelgroep zelfstandigen die gedupeerd zijn door het Coronavirus. Deze regeling wordt uitgevoerd voor inwoners van gemeenten door heel Nederland. Als klantmanager heb je een realistische- en praktische blik op de mogelijkheden om mensen te ondersteunen in deze onzekere tijden. Je weet een juiste balans te vinden tussen een zakelijke opstelling en betrokkenheid met ondernemers.


Tot jouw taken behoren onder andere het aanvragen van BBZ en IOAZ, het nemen van besluiten en bewaken van termijnen. Ook het toetsen en aanvragen van bedrijfskapitalen en levensonderhoud aan Bbz en IOAZ. Daarnaast verzamel je informatie en stel je beschikkingen en overeenkomsten op waar je vervolgens weer een rapportage van maakt.

Functie eisen

  • Een relevante opleiding op HBO of academisch niveau;
  • Kennis van de WWB/Participatiewet, Bbz 2004 en de IOAZ;
  • Boekhoudkundige kennis

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om steeds een nieuwe uitdaging aan te gaan? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op basis van detachering binnen de publieke sector aan de slag te kunnen gaan.

 

Vanuit een vast dienstverband ga je diverse opdrachten vervullen. Samen met jouw eigen contactpersoon ga je opzoek naar de opdracht die het beste bij jouw past. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring waarin de CAR-UWO CAO altijd leidend is. Uiteraard horen een pensioenregeling, 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

 

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Is reizen met het OV niet mogelijk dan behoort een leaseauto ook tot de mogelijkheden. Onze Maandag® Academy biedt jou de mogelijkheid om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Er bestaat een ruim aanbod aan cursussen en training die aansluiten bij jouw vakgebied.

 

Wil je meer informatie of gewoon eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden? Ik hoor graag van je!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lisa van Kempen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisa van Kempen