Jeugdconsulent

Over de functie

Helaas heeft niet elk kind een jeugd zonder zorgen. Hier wil jij als Jeugdconsulent graag verandering in brengen, want elk kind telt!

Heb jij een goede dosis aan ervaring als Jeugdconsulent en kun jij samenwerken met verschillende doelgroepen? Sta je daarbij stevig in je schoenen? Dan ben ik op zoek naar jou! Jij voelt je verantwoordelijk voor het indiceren van hulpbehoeften van jongeren. Daarbij zet je jouw kennis en expertise in om informatie en advies aan cliënten te geven over de diverse voorzieningen in het kader van de Jeugdwet en overige voorliggende voorzieningen. Door middel van keukentafelgesprekken ga je aan de hand van een intake de vraag achter de vraag achterhalen en een juiste analyse en bijbehorende beschikking opstellen. Dit doe je in samenwerking met zorgaanbieders, maatschappelijke partijen en je collega’s binnen het sociaal domein.

Je weet je goed te verplaatsen in de belangen en gevoelens van een ander. Daarnaast ben je als Jeugdconsulent een stevige gesprekspartner en durf je afwijkend te zijn van de wens van de cliënt. Je hebt kennis met betrekking tot de Jeugdwet en de sociale kaart. Verder heb je ervaring als Jeugd- of WMO-consulent bij een gemeente.

De accountmanagers van Maandag® hebben de contacten met gemeenten in Limburg en weten precies welke vacatures er voor jou openstaan. Samen gaan we hierover in gesprek om te weten wat past binnen je werkervaring en je wensen.

Voor je het weet heb je je eerste sollicitatiegesprek bij een van onze opdrachtgevers en is je eerste opdracht een feit!

Wat heeft Maandag® jou onder andere te bieden:

 • Diverse opdrachten binnen het Sociaal Domein;
 • Daarnaast ontvang je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter;
 • De Maandag® Academy met fysieke- en online trainingen;
 • Marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding óf zelfs een leaseauto;
 • Kies je bewust voor afwisseling, ontwikkeling en flexibiliteit? Dan kunnen we ook nog kijken naar de mogelijkheid van een vast dienstverband binnen Maandag®.

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen of neem contact met mij op: laura.dewaart@maandag.nl / 0620660835. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons. Of vind je het nog spannend en wil je gewoon eens een vrijblijvend gesprek voor meer informatie? Dat kan natuurlijk ook!

Functie eisen

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld SPH, MWD of vergelijkbaar;
 • Je hebt werkervaring binnen een gemeente;
 • Werkzaam geweest als jeugdconsulent of een soortgelijke functie (gezinscoach, zorg coördinator, jongerenconsulent);
 • In het bezit van een SKJ registratie.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Laura de Waart

Laura de Waart

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs