Jeugdconsulent

Milou Janssen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Janssen
JUN 19
Gelderland Permanent HBO
19.07.2020 100541760
Solliciteren

Over de functie

Jij bent dé jeugdconsulent die de jeugd ondersteuning biedt voor een betere toekomst. Jij draagt zorgt voor een stabiele gezinssituatie.


Als jeugdconsulent zorg jij dat het gezin de juiste begeleiding krijgt. Je gaat op huisbezoek en kijkt welke ondersteuningsbehoefte het gezin nodig heeft, voert gesprekken over de opvoeding en daarbij de problematieken die van toepassing zijn in de thuissituatie. Jij bent de jeugdconsulent met kennis van de jeugdwet die gezinnen nodig hebben, om tot een passende oplossing te komen! Je kunt te maken krijgen met onverwachte situaties. Hier moet je op kunnen anticiperen. Samen met het gezin stel je een maatwerkplan op vanuit het principe: ‘1 gezin, 1 plan, 1 regisseur’.


En verder…


  • Ben jij hét aanspreekpunt voor het gezin: jij houdt de regie in handen zodat de juiste hulpverlening van zorgorganisaties en specialistische hulp wordt ingeschakeld;
  • Ben jij verantwoordelijk voor een goede afhandeling van indicaties, rapportages en beschikkingen;
  • Stel je de vraag achter de vraag om het probleem vast te stellen.

Functie eisen

Als jeugdconsulent lever jij een belangrijke bijdrage als het gaat om een optimale ontwikkeling van de jeugddoelgroep voor in de toekomst! Hiervoor heb jij wel wat bagage in je rugzak nodig:


  • Gemeentelijke werkervaring van minimaal 2 jaar in de functie als jeugdconsulent;
  • Afgeronde HBO opleiding in de richting van SPH, MWD of pedagogiek;
  • In het bezit van een SKJ-registratie;
  • Een gezonde dosis energie en doorzettingsvermogen.


Herken jij jezelf in deze vacature, reageer dan vandaag nog!

Over het bedrijf

Maandag® staat voor een frisse start, een nieuw begin of een uitdaging. Het gevoel dat alles mogelijk is. Jouw ambities en wensen staan centraal. Gedetacheerd worden voor verschillende gemeentes in de regio Gelderland met de zekerheid van vaste arbeidsvoorwaarden is wat wij bieden!


Wij zijn jouw werkgever. Dit betekent dat wij naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden ook persoonlijke begeleiding bieden. Ik blijf jouw vaste aanspreekpunt en staat jouw ontwikkeling centraal. Dit doen we door het aanbieden van trainingen op de Maandag® Academy en het voeren van ontwikkelgesprekken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Milou Janssen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Janssen