Zoeken

Sociaal domein
filters wissen
15

jeugdconsulent vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures jeugdconsulent

Vacatures voor jeugdconsulent vind je volop online. Bij Maandag® zoeken we professionals met een afgeronde hbo- opleiding (Social Work, MWD, Ecologische pedagogiek, SPH) die in het bezit zijn van SKJ-registratie. Bied jij graag hulp aan gezinnen die wel wat meer ondersteuning kunnen gebruiken? Bekijk de laatste vacatures voor Jeugdconsulent en solliciteer!

In de functie van jeugdconsulent ben jij vanuit de gemeente waar je werkzaam bent, betrokken bij gezinnen met kinderen die wat extra begeleiding goed kunnen gebruiken. Vaak zijn dit families waarin de gezinssituatie ervoor zorgt dat de opvoeding en ontwikkeling van het kind achterblijft. Het is aan jou als jeugdconsulent, om de regie in handen te nemen en op basis van alle omgevingsfactoren een plan van aanpak, ter betering van de situatie op te stellen. Waar nodig schakel je de hulp in van andere specialisten om samen de situatie te verbeteren. Als jeugdconsulent heb jij de regie en ben je de verbindende schakel in het hele traject. Ben jij besluitvaardig, beschik je over een enorme dosis empathisch vermogen en zet jij graag alles op alles om problemen op te lossen? Kijk dan verder voor een overzicht van de laatste vacatures jeugdconsulent bij Maandag®.