Inkoper Beschermd Wonen

Over de functie

Voor een gemeente in het noorden van het land ben ik op zoek naar een Inkoper Bescherm wonen per 1 september voor 32 uur in de week. Je gaat drie dagen Inkoop doen en de vierde dag ondersteun je de collega's die contractmanagement doen. Hier moet je kunnen inspringen voor het geven van advies en om casussen te bespreken etc.


Als Inkoper (en deels Contractmanager) leidt je een omvangrijk en complex inkoopproces met een hoog afbreuk risico, dat in projectvorm en in nauwe samenwerking met het programma Beschermd Wonen en Opvang en het Shared Service Center wordt uitgevoerd. Je bent in staat effectieve en efficiënte werkvormen toe te passen, zodat op heel korte termijn resultaten kunnen worden opgeleverd. Je draagt middels marktconsultatie zorg voor draagvlak bij potentiële inschrijvers. Je onderkent (bestuurlijke, financiële, contractuele en organisatorische) risico’s en neemt deze weg door het initiëren van adequate beheersmaatregelen. Je draagt zorg voor een breed gedragen implementatie(plan) n.a.v. de nieuwe inkoop binnen de betreffende afdelingen van de centrumgemeente en evt. benodigde afstemming met lokale gemeenten. Tenslotte, draag je door aansturing van een inkoopteam zorg voor de vertaling van de inhoudelijke ambities naar transparante beschrijvingen van producten en diensten, bijbehorende tarieven en vereisten en (contractuele) voorwaarden.


Van jou wordt verwacht dat je je makkelijk binnen een complexe en bestuurlijke werkomgeving, en in regionale (samenwerkings)verbanden beweegt. Je bent in staat om op bestuurlijk niveau te informeren, adviseren en het gesprek aan te gaan over issues en knelpunten t.a.v. het project, evt in de breedte, in de regio.

Daarvoor zoeken wij iemand die inhoudelijke kennis van de materie heeft, omdat je sparringspartner van de programmaleider moet zijn. Je moet inhoudelijk mee kunnen praten in de marktconsultaties en advies geven.


Je bent werkzaam bij de afdeling Contractering MO van de directie Maatschappelijke Ontwikkeling. Het is een afdeling van 20-25 medewerkers, met een mix van expertise en vaardigheden. De onderlinge samenwerking is goed en de verantwoordelijkheid is laag in de afdeling belegd waarbij er veel ruimte is voor medewerkers om zich te ontplooien. De afdeling is de spil op de velden beleid, financiën, bestuur inclusief bijbehorende contacten naar instellingen/aanbieders op verschillend niveau. De afdeling is zowel intern als extern het eerste aanspreekpunt in de contractrelatie.

Functie eisen

 • WO-niveau, met bij voorkeur een bedrijfskundige achtergrond;
 • Vakgerichte kennis en ruime ervaring met het contracteren van zorginstellingen/aanbieders en het leiden van complexe projecten;
 • Actuele en relevantie kennis van Beschermd Wonen/Opvang en aanverwante ontwikkelingen binnen het sociale domein;
 • Een zakelijke, resultaatgerichte houding in het samenspel met (contract)relaties;
 • Het vermogen makkelijk te schakelen tussen (bestuurlijke) belangen en prioriteiten;
 • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Iemand voor wie samenwerken en verbinden vanzelfsprekend is en die mensen in beweging krijgt;
 • Ruime ervaring met het verbinden van partijen en realiseren van noodzakelijke veranderingen, bij voorkeur in het sociaal domein/domein Maatschappelijke Ontwikkeling.


Over het bedrijf

Wij vragen jouw inzet en vinden het bij Maandag® daarom belangrijk daar iets tegenover te zetten!

Je gaat via Maandag® aan de slag en wij bieden jou graag een passend salaris, reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden. Ook kijken we graag mee naar een eventuele ontwikkeling die je wilt maken binnen jouw vakgebied.

Heb jij zin in deze nieuwe job? Solliciteer dan gelijk!

Wil je graag nog meer informatie? Bel me gerust op 06-30976447 of mail me op mariska.wierenga@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mariska Wierenga

Mariska Wierenga

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs