Inkomensconsulent

Over de functie

Voor een organisatie van drie gemeentes zijn wij op zoek naar een inkomensconsulent. Als inkomensconsulent werk je nauw samen met de klantmanager die de regie heeft. Je bent betrokken bij het voeren van intakes en adviseert hierbij de klantmanager over de mogelijkheden tot inkomensondersteuning. Concreet behandel je aanvragen als wijzigingen als gevolg van de periodieke heronderzoeken, beëindigingen, terugvorderingen en het opleggen van maatregelen. Omdat het een korte opdracht betreft, is het van belang dat je ervaring hebt met voorgenoemde werkzaamheden.

Naast je werkzaamheden als inkomensconsulent, ben je betrokken bij het team. Je signaleert waar er mogelijkheden zijn voor optimalisatie van de uitvoering en doet verbeter voorstellen.

Je begrijpt het al, deze opdracht vraagt om een ervaren inkomensconsulent. Herken jij jezelf in deze rol en vind je het leuk om in zo'n grote organisatie werkzaam te zijn? Dan spreken wij jou graag!

Functie eisen

Als inkomensconsulent heb je:

  • minimaal 2 jaar recente ervaring als inkomensconsulent;
  • ervaring met Suite4Sociaal Domein.

Van ons krijg je dan een marktconform salaris en een reiskosten vergoeding van € 0,19 per km. Natuurlijk bieden wij als Maandag® nog veel meer. Dat vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek!

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de gezondheidszorg, de overheid en het onderwijs. Dit betekent dat wij mensen helpen die op zoek zijn naar afwisseling, maar toch behoefte hebben aan zekerheid, om op te vallen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast denken wij altijd mee met de loopbaanmogelijkheden bij onze professionals. Wij proberen er dus voor te zorgen dat jij met plezier op de juiste plek aan de slag kan en helpen je om het meest uit jouw carrière te halen, om op deze manier elke maandag een stap dichter bij je droombaan te komen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Cherigoya Tapilawatin

Cherigoya Tapilawatin

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs