Inkomensconsulent

Milou Janssen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Janssen
JUN 19
Gelderland Permanent HBO
19.07.2020 100542936
Solliciteren

Over de functie

Jij bent, zeker in deze tijd, de inkomensconsulent die het verschil kan maken! Jouw kennis van de participatiewet aan de inkomenskant komt nu goed van pas!


Iedereen in ons land is of was in de greep van het coronavirus. Dit heeft voor ons allen grote gevolgen gehad en misschien nog steeds. Het houdt ons bezig. Jouw hulp als inkomensconsulent is hard nodig. De vraag neemt toe en blijft toenemen! Als inkomensconsulent beoordeel jij het recht op bijstand op grond van de participatiewet. Als inkomensconsulent ben je verantwoordelijk voor je eigen caseload, je beoordeeld de aanvragen, voert rechtmatigheidsonderzoeken en dienstverlenende gesprekken, schrijft rapportages, handelt de aanvraag af en je verwerkt alle verkregen informatie in de systemen.


En verder…


  • Sta jij de burger deskundig te woord. Je moet de burger goed kunnen inschatten en beoordelen;
  • Heb jij uitstekende kennis van de participatiewet, TOZO en diverse wet- en regelgeving;
  • Sta jij als inkomensconsulent stevig in je schoenen, ben je stressbestendig en weet je van aanpakken!

Functie eisen

Als inkomensconsulent lever jij een belangrijke bijdrage. Je hebt te maken met een op dit moment kwetsbare doelgroep, met ieder een eigen verhaal. Om de rol als inkomensconsulent goed te vervullen moet je aan een aantal criteria voldoen:


  • Een HBO afgeronde opleiding in de richting van (sociaal) juridische dienstverlening;
  • Minimaal 1 jaar gemeentelijke ervaring als inkomensconsulent (harde eis!);
  • Bij voorkeur kennis van GWS4All/Suite;
  • Flexibel en stressbestendig ingesteld op collegiaal gebied en op gebied van burgers. Zij moeten zo goed mogelijk worden geholpen!


Herken jij jezelf in deze vacature, reageer dan vandaag nog!

Over het bedrijf

Maandag® staat voor een frisse start, een nieuw begin of een uitdaging. Het gevoel dat alles mogelijk is. Jouw ambities en wensen staan centraal. Gedetacheerd worden voor verschillende gemeentes in de regio Gelderland met de zekerheid van vaste arbeidsvoorwaarden is wat wij bieden!


Wij zijn jouw werkgever. Dit betekent dat wij naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden ook persoonlijke begeleiding bieden. Ik blijf jouw vaste aanspreekpunt en staat jouw ontwikkeling centraal. Dit doen we door het aanbieden van trainingen op de Maandag® Academy en het voeren van ontwikkelgesprekken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Milou Janssen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Janssen