Generalist sociaal domein

Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma
APR 28
Gelderland Tijdelijk HBO
28.05.2020 100174683
Solliciteren

Over de functie

Voor verschillende gemeenten in de regio Gelderland ben ik op zoek naar een generalist sociaal domein (SKJ-geregistreerd).


Als generalist hou jij je dagelijks bezig met hulpvragen van burgers. De hulpvragen kunnen gaan over bijvoorbeeld opvoeden, dag invulling, financiën, eenzaamheid, zelfredzaamheid en aanpassingen of ondersteuningen van de thuis-woonsituatie. De problematiek varieert van enkelvoudig tot aan meervoudig, van de Wmo tot aan de Jeugdwet. Door jouw kennis van de Wmo, Participatiewet en Jeugdwet krijg jij samen met de burger de hulpvraag helder. Je stelt reële doelen en maakt duidelijke afspraken!


Je grijpt in wanneer dat noodzakelijk is maar stimuleert de burger zoveel mogelijk om gebruik te maken van de eigen krachten en het eigen netwerk. 

Als generalist weet jij een goede balans te maken tussen het welzijn van de burger, de wetgeving en de gemeentelijke belangen.


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct!

Functie eisen

  • Minimaal 2 jaar ervaring binnen het sociaal domein bij een gemeente
  • Kennis van Wmo, Jeugdwet en Participatiewet
  • Je bent SKJ-geregistreerd

Over het bedrijf

Projectmatig werken, in de keuken kijken bij verschillende gemeenten maar wel de zekerheid van vaste arbeidsvoorwaarden. Bij Maandag® is het mogelijk! Maandag® Arnhem detacheert professionals bij één van de 38 gemeenten in de regio Gelderland.


Bij Maandag® vinden we goed werkgeverschap ontzettend belangrijk. Hoe dat er bij ons uit ziet? Persoonlijke projectbegeleiding, ruime ontwikkelingsmogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en een open en transparante communicatie!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma