Gedragswetenschapper

Over de functie

Als gedragswetenschapper werk je met mensen die gedragsproblemen hebben. In dit geval ben je gespecialiseerd in jeugd en volwassenen. Je voert diagnostisch onderzoek uit en gaat samen met je cliënten aan de slag om de problemen te verminderen of op te lossen. Jouw werkwijze kun je beschrijven als oplossingsgericht. Jij ziet geen beren op de weg!

Ook ben jij de verbindende factor. Dit betekent dat jij in staat bent om het sociale netwerk van een gezin aan te spreken. Jouw collega's krijgen energie van jouw positieve vibe en motiverende coaching.

Jouw werkdag is erg variërend. Je verzorgd intervisiebijeenkomsten en trainingen over relevante thema's (de keten jeugd, netwerk jeugd, systeemgericht werken, gezinsproblematiek en kindfactoren). Daarnaast heb jij een ondersteunende rol in de wekelijkse intervisie/casuïstiekbesprekingen. Jij hebt een "hands on" mentaliteit. Wanneer nodig vervang jij de voorzitter bij afwezigheid. Jij levert een vakmatige inbreng bij het op-en bijstellen van behandelplannen. Jij coördineer de zorg en stemt de inbreng van de hulpverlenende instanties op elkaar af, jij bewaakt en evalueert de uitvoering van de behandeling. Als de hulpverlening dreigt vast te lopen, grijp jij in! Jij adviseert over kwaliteit, scholing en eventuele interventies op het gebied van rapportage en je hebt hier mogelijk een uitvoerende rol in.

Ik ben op zoek naar een gedragswetenschapper met een open communicatie en een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Daarnaast heb jij een pro actieve houding en durf je collega's en samenwerkingspartners aan te spreken op de mogelijke verbeterpunten. Jij bent positief kritisch, gedreven en flexibel.

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Dan kom ik graag snel met je in contact. Solliciteer via onderstaande knop en wellicht spreken we elkaar snel.

Let op: dit betreft een functie als gedragswetenschapper bij een gemeente!

Functie eisen

  •  Academisch werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding psychologie, orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie
  •   Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als all round gedragswetenschapper/gedragsdeskundige.
  •  Je hebt kennis van het zorgsysteem, (ontwikkelingen in) (crisis) interventies, behandelmethodes, samenwerkingsafspraken en relevante wet- en regelgeving.
  •  Je kan methodisch handelen en je bezit een analytisch vermogen.
  • SKJ registratie is een vereiste

Over het bedrijf

Houd jij van afwisseling, maar heb je ook zeker behoefte aan zekerheid? Dan past Maandag helemaal bij jou! Maandag detacheert professionals in de publieke sector. Waarom zou je voor Maandag kiezen? Bij Maandag staat werkgeluk voorop. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling ook hoog in het vaandel. Wat ik belangrijk vind is dat we als eerste in een oriënterend gesprek jouw ervaring, ideeën en wensen verkennen om vanuit daar de beste match te maken. Maandag is naast werkgever ook een gelijkwaardige sparringpartner. Wij bieden een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Als professional bij Maandag® heb je recht op 25 vakantie dagen per jaar en 8% vakantiegeld. Wij als detacheerder bieden jou graag een contract aan waarmee je de mogelijkheid hebt om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Ena Salkanovic

Ena Salkanovic

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs