Gedragsdeskundige

Over de functie

Wij zoeken een gedragswetenschapper met ruime diagnostiekervaring, die het als een uitdaging ziet de professionals en teams te ondersteunen in het werken met de cliënt en/of het gezin. Hierbij ligt de nadruk op Jeugd en WMO. Je hebt te maken met een zeer diverse doelgroep in alle leeftijdscategorieën en met verschillende soorten problematiek. De nadruk tijdens de inhuurperiode richt zich op de coaching van consulenten op de transformatie in houding en gedrag, verbetering en inhoudelijke toetsing van de ondersteuningsplannen, het vergroten van het kostenbewustzijn, en de implementatie van de methodische basis op basis van de training stress sensitief werken, de Zelfredzaamheidsmatrix en de nieuwe Route.


Waar bestaan verder je taken uit?:

·        De gedragsdeskundige is in de startfase van een casus sparring partner voor de consulenten op inhoudelijk gebied en heeft daarbij de “transformatiebril” op; hoe boren we in een situatie de eigen kracht van betrokkenen en het netwerk aan? Hoe geven we mensen zoveel mogelijk het eigen roer weer in handen? Hoe kunnen we de beweging van individueel naar collectief maken? Hoe geven we invulling aan regie voeren op ingezette 2e lijns zorg?

·        Je adviseert (gevraagd en ongevraagd) vanuit je specialisme de professionals uit de verschillende teams over in te zetten hulp en de inhoud van het plan van aanpak/ondersteuningsplan. Je kijkt mee en gaat desgewenst mee naar de cliënt/het gezin.

·        Je begeleidt casuïstiek-besprekingen van de professionals en zet hierin de lijnen uit en monitort deze en bewaakt en verbetert de caseloadverdeling

Functie eisen

·       Kennis van meerdere (jeugd)problematieken, denk aan opvoed- en opgroeiproblematiek, gedragsproblematiek, kindermishandeling/misbruik, psychosociaal en psychiatrische problematiek;

·       Een beroepsregistratie SKJ;

·       Een diagnostiek-aantekening en ervaring met het uitvoeren van diagnostische onderzoeken;

·        Ervaring met het beoordelen van veiligheidsrisico’s;

·        Ervaring in een sociaal wijkteam.

Over het bedrijf

Bij Maandag® bestaat er de mogelijkheid tot vaste contracten, bepaalde tijdscontracten en contracten op basis van projecten waardoor je in meerdere keukens een kijken kan nemen en jezelf kan blijven ontwikkelen. Mocht je het fijn vinden dan krijg je de benodigde begeleiding van jouw Accountmanager en Recruiter. Indien gewenst kun je diverse trainingen volgen, zowel online als op de Maandag® Academy. De salarissen en vakantiedagen zijn conform het leraren CAO Onderwijs. Daarnaast krijg je bij een opdracht altijd de reiskosten van €0,19 per kilometer. Zie een gesprek bij Maandag® als het vergroten van jouw onderwijsnetwerk. Mocht ik jouw enthousiasme hebben getrokken dan zou ik graag met je in contact komen om de mogelijkheden voor jouw carrière te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Rogier Holtkamp

Rogier Holtkamp

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs