Zoeken

Sociaal domein
filters wissen
03

gedragsdeskundige vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures gedragsdeskundige

Bekijk alle vacatures voor gedragsdeskundige bij Maandag®. Of je nou net afgestudeerd bent of al enige jaren ervaring hebt. We zijn op zoek naar professionals met WO werk- en denkniveau, die in het bezit zijn van een SKJ-registratie en staan te popelen om aan de slag te gaan!

Als gedragsdeskundige behandel je cliënten die in hun dagelijks leven hinder ervaren van hun gedrag. Je onderzoekt en observeert cliënten en stelt op basis hiervan een diagnose. Daarnaast houd je je als gedragsdeskundige ook bezig met het advies richting familieleden en eventuele begeleiders. Het is jouw taak om het gedrag van je cliënten op een positieve manier te beïnvloeden, zodat problemen voorkomen worden, verminderen of in de toekomst niet meer voorkomen. Je kunt in deze baan echt het verschil maken! Ben jij de gedragsdeskundige die we zoeken en wil je graag ervaring opdoen bij verschillende instellingen? Neem snel een kijkje bij alle vacatures voor gedragsdeskundige bij Maandag®.