Frontoffice/KCC medewerker Sociaal Domein

Milou Janssen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Janssen
JUN 19
Gelderland Tijdelijk MBO
19.07.2020 100543684
Solliciteren

Over de functie

Jij staat direct in contact met de burger en bent dan ook het eerste aanspreekpunt voor alle vragen over het sociaal domein!

 

Als Frontoffice medewerker Sociaal Domein ben jij het eerste aanspreekpunt, waarbij je tijdens een telefoongesprek de behoefte van de burger achterhaalt. De klantvraag handel je dan naar tevredenheid af. Jouw kennis van de wetgeving zorgt ervoor dat jij precies weet hoe je de hulpvraag moet behandelen, welk advies je kan geven, of wie je eventueel kan inschakelen zodat de hulpvraag alsnog wordt beantwoord. Vragen die je als Frontoffice medewerker kan verwachten gaan over hulp in het huishouden, woningaanpassingen of het inzetten van vervoer. Daarnaast overhandig jij bijvoorbeeld als eerste het rijbewijs aan een 18-jarige inwoner of je overhandigd een gehandicaptenkaart aan de burger. Je krijgt dus te maken met een ruim takenpakket waarin de burger altijd centraal staat.


En verder…


  • Beantwoord jij binnenkomende vragen via digitale kanalen;
  • Kan jij de vraag achter de vraag achterhalen door de juiste gesprekstechnieken toe te passen;
  • Sta jij als Frontoffice medewerker Sociaal Domein sta jij stevig in je schoenen, kan je omgaan met weerstand en weet je van aanpakken!

Functie eisen

Om de burger zo goed mogelijk te woord te staan en om de rol als Frontoffice medewerker goed te kunnen vervullen, moet je wel in het bezit zijn van een aantal functie eisen:


  • Ruime ervaring binnen een gemeente als Frontoffice medewerker in het Sociaal domein (harde eis);
  • Relevante en aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van WMO, Participatiewet en Jeugdwet;
  • Minimaal een MBO-4 diploma;
  • Jij streeft altijd naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Dit doe je door de burger communicatief goed te woord te staan, probleemoplossend te denken en door secuur te werken;


Herken jij jezelf in deze vacature, reageer dan vandaag nog!

Over het bedrijf

Maandag® staat voor een frisse start, een nieuw begin of een uitdaging. Het gevoel dat alles mogelijk is. Jouw ambities en wensen staan centraal. Gedetacheerd worden voor verschillende gemeentes in de regio Gelderland met de zekerheid van vaste arbeidsvoorwaarden is wat wij bieden!


Wij zijn jouw werkgever. Dit betekent dat wij naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden ook persoonlijke begeleiding bieden. Ik blijf jouw vaste aanspreekpunt en staat jouw ontwikkeling centraal. Dit doen we door het aanbieden van trainingen op de Maandag® Academy en het voeren van ontwikkelgesprekken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Milou Janssen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Janssen