Ervaren Wmo consulent

Over de functie

Rollen & vervoer, woningaanpassingen, begeleiding, beschermd wonen, hulp bij huishouden... Geen van deze Wmo voorzieningen zijn voor jouw onbekend als ervaren Wmo consulent. Je gaat al weer een tijdje mee in het mooiste werk binnen het Sociaal domein en mag je zelf oprecht een Senior noemen! Herkenbaar?

Als Senior Wmo consulent help jij jouw cliënten met het bevorderen van hun zelfredzaamheid. Samen met hen kijk je waar de ondersteuningsbehoeften liggen en inventariseer je hoe de Wmo hierin kan voorzien. Om een goede indicatie te maken kom je bij de cliënten over de vloer en voer je het ‘’keukentafelgesprek’’. Je hebt een integrale kijk op zaken waardoor je breder dan de Wmo alleen kijkt, op deze manier zet jij net dat stapje verder!

Als ervaren Wmo consulent houdt jij je verder bezig met:

 • Rapportages en beschikkingen opstellen 
 • Aanvragen voor Wmo voorzieningen afhandelen
 • Contact onderhouden met externe samenwerkingspartners en leveranciers
 • Collega’s begeleiden en coachen bij complexe casuïstiek

In jouw rol als Senior Wmo consulent ben jij het aanspreekpunt voor de inwoners van de gemeente. Met jouw enthousiasme probeer je dagelijks doelen te behalen, namelijk: jouw cliënt weer in zijn/haar kracht zetten. Je maakt zelfstandig belangrijke keuzes en kunt deze goed beargumenteren. Verder ben jij als Senior wmo Consulent daadkrachtig, kun je goed omgaan met weerstand en kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden en ook niet geheel onbelangrijk: verschillende gesprekspartners.

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Recente en relevante werkervaring binnen de gemeente
 • Ervaring met GWS/Suite

Wat bieden wij jou?

Een marktconform salaris volgens de betreffende cao (CAR-UWO).

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met onze Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij ons werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals die bij ons werken houden van hun werk, net zoals wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Kirsten Bakker

Kirsten Bakker

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs