Directie adviseur

Over de functie

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als adviseur van de directeur Dienstverlening en Kwaliteit (D&K) van de dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheidsprojecten (SZW) en van de Programmadirecteur ICT.

 

De directie Dienstverlening en Kwaliteit (D&K) ondersteunt en ontzorgt de leidinggevenden en medewerkers van SZW in het verbeteren van de kwaliteit van de uitvoering als het gaat om de primaire processen en de dienstverlening aan zowel de burger als de werkgever. De programmadirecteur ICT richt zich op het vormgeven, innoveren en verbeteren van de dienstverlening van SZW en de vertaling daarvan naar de informatievoorziening en ICT die daarvoor nodig is. Je adviseert en ondersteunt de directeur D&K en de programmadirecteur ICT zowel inhoudelijk als procesmatig. Als secretaris van het managementteam van D&K organiseer je de besluitvorming: je bereidt de agenda voor en je verzorgt de terugkoppeling. Daarnaast ben je sparringpartner over actuele ontwikkelingen binnen de portefeuille, coördineer en adviseer je over directiestukken en heb je een verbindende rol naar de verschillende afdeling binnen en buiten D&K. In nader overleg met de directeur trek je bovendien inhoudelijke projecten binnen de portefeuille.

 

Je vormt een team met de andere directieadviseurs. Met hen werk je onder andere aan de totstandkoming van jaarplannen en de monitoring hiervan. Ook bereidt het team de themabijeenkomsten van de leidinggevenden van SZW voor en bewaakt het team de kwaliteit van het besluitvormingsproces. Onderling zijn jullie elkaars vervanger. Je werkt daarnaast nauw samen met de directie-ondersteuner en businesspartners. Samen geeft het managementteam sturing aan de veranderbeweging 'werken vanuit de bedoeling'. Dit doen we door de professionals in de uitvoering meer ruimte te geven om binnen kaders te doen wat nodig is. Hierbij zijn 'systemen' (beleid, regels procedures, processen, ICT-systemen) ondersteunend in plaats van leidend. Binnen de beweging die we met elkaar maken behouden we onze efficiënte, resultaatgerichte aanpak. In ons denken en handelen gaan we uit van de unieke mens achter de werkopdracht en zijn we alert dat we de juiste dingen goed doen. Zo doen we met elkaar wat nodig is om de zelfredzaamheid van de Haagse burger te vergroten en de kwaliteit van onze dienstverlening verder te verbeteren.

 

Wat vragen wij?

 Je hebt inzicht in en gevoel voor organisatorische ontwikkelingen en verhoudingen. Je bent doortastend, initiatiefrijk en bereid om jouw expertise in te zetten met het doel de directie en het team optimaal te laten functioneren. Je hebt werkervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving en bent in staat om op tactisch niveau mee te denken. Daarnaast heb je oog voor integraliteit en beschikt je over verbindende en stimulerende kwaliteiten en een grote mate van bestuurlijke sensitiviteit.

Functie eisen

·       WO werk- en denkniveau;

·       een afgeronde wo-opleiding;

·       minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring in het vakgebied;

·       analytisch denkvermogen en organisatietalent;

·       goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;

·       een flexibele werkhouding, geen 9 tot 5 mentaliteit.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wil jij flexibele zekerheid met een vast dienstverband of ben jij een ZZP’er die graag in ‘verschillende keukens’ wil kijken om tegelijkertijd gebruik te kunnen maken van ons netwerk? Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je om een zo goed mogelijke match te kunnen maken!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Jenny Muradin

Jenny Muradin

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs