Consulent WMO

Sven Timmerman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sven Timmerman
FEB 27
Overijssel Vast HBO
28.03.2020 100055031
Solliciteren

Over de functie

Vanuit Maandag® zijn wij op zoek naar een ervaren Consulent WMO, die energie krijgt van afwisseling in de breedste zin van het woord. We zijn namelijk niet direct op zoek naar een professional voor een specifieke opdracht, maar naar een professional die zich door middel van een dienstverband voor (on)bepaalde tijd aan Maandag® wil binden.


Adviseren, dat is waarin jij uitblinkt. Als consulent WMO ben je verantwoordelijk voor het voeren van keukentafelgesprekken, waarin je de hulpvraag helder probeert te krijgen. Als professional bij Maandag® ben je naast een adviseur op het gebied van de WMO, ook een avonturier. Jij krijgt namelijk de mogelijkheid om onder de zekerheid van een dienstverband een kijkje te nemen in verschillende keukens in de regio Zwolle, waardoor je je kan ontwikkelen in de breedste zin van het woord. Elke gemeente is anders, waardoor je als WMO consulent bij Maandag® flexibel bent en snel kunt schakelen. Dit is voor jou dan ook geen probleem, jij houdt wel van een nieuwe uitdaging.


Omdat je als Consulent WMO bij Maandag® werkzaam bent bij diverse opdrachtgevers, merk je goed de verschillen tussen gemeenten. Waar je bij de ene gemeente voornamelijk met lichamelijke problematiek werkt, werk je bij de andere gemeente met zowel lichamelijke, als psychische/psychiatrische problematiek. De diversiteit is superieur! Aldus een Specialist WMO die momenteel werkzaam is voor Maandag®. Daarnaast krijg je te maken met verschillende kaders, kan je bij de ene gemeente meer voorzieningen toekennen als bij de ander en leer je werken met diverse systemen werken. Geen dag is hetzelfde!


Een professional die bewust kiest voor detacheren en het avontuur met ons aan wil gaan, dat is wat wij zoeken. Een professional die wil detacheren omdat hij/zij zich wil ontwikkelen door middel van verschillende projecten, opdrachtgevers en casuïstiek. Een vacature die open is gesteld voor een professional die verandering niet ziet als iets spannends, maar juist extra gemotiveerd uit bed stapt omdat hij/zij zich er bewust van is dat er vandaag weer nieuwe dingen worden geleerd.


Naast enorm veel uitdaging en werkplezier krijg je als Consulent WMO:

 • Een dienstverband bij Maandag® en werken in regio Zwolle voor 24-36 uur;
 • Diverse opdrachten die aansluiten bij jouw wensen en ontwikkeling; 
 • Een vast salaris op basis van CAO Gemeenten;
 • Een groot assortiment van zowel klassikale, als online trainingen waarvoor je je kosteloos kan inschrijven;
 • Individuele en persoonlijke (project)begeleiding;
 • Intervisie met collega’s van Maandag®;
 • Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.

Functie eisen

 • Je hebt een minimaal een relevante afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt recent minimaal 2 jaar werkervaring als (allround) Consulent WMO bij een gemeente;
 • Je bent beschikbaar tussen de 24-36 uur per week;
 • In het bezig van Rijbewijs B.

Over het bedrijf

Maandag® Zwolle detacheert professionals bij één van de 25 gemeenten in de regio Zwolle. Als professional krijg jij bij Maandag® de kans om jouw ervaring toe te passen bij verschillende opdrachtgevers. Door een kijkje te nemen in verschillende keukens ontwikkel jij je verder door middel van de diversiteit aan casuïstiek. Geen dag is hetzelfde! Om jouw ontwikkeling zo goed mogelijk te stimuleren krijg jij de mogelijkheid om diverse trainingen, cursussen en/of opleidingen te volgen die zowel gericht zijn op jou als persoon, als op jou als professional.


Maandag® vindt het belangrijk dat professionals goed begeleid worden gedurende hun ontwikkeling. Daarom komen zowel de accountmanager, als recruiter met enige regelmaat bij jou langs. Deze projectbegeleiding geeft jou de mogelijkheid om je vragen te stellen, om te sparren of gewoon om te laten zien hoe goed je het doet.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sven Timmerman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sven Timmerman