Consulent werk

Over de functie

Vergroot jij de kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? In jouw rol al consulent werk begeleid je werkzoekenden naar werk. Jij hebt hét aanspreekpunt en geeft uitvoering aan de participatie wet. Moet iemand aan het werk of is diegene hier nog niet klaar voor? Met jouw kennis van de Participatiewet weet jij als geen ander een passend plan van aanpak op te stellen en zet je het traject in werking. Je werkt nauw samen met lokale en regionale werkgevers en re-integratiepartners. In jouw werk begeleid jij de de kandidaten van een eerste intake naar een passende baan. Daarnaast voer je coaching gesprekken en stimuleert/motiveert hen om zelf initiatief te nemen.

Jouw communicatieve skills zijn top! Jij bent dan ook in staat om presentaties / workshops te geven aan groepen. Hierbij heb je al ruime ervaring met het toepassen van diverse gesprekstechnieken. Je durft te confronteren en feedback te geven aan de kandidaten. Want daar leren zij van. Door jouw eerdere ervaring als consulent werk bij anderen gemeenten heb je kennis van de lokale en regionale arbeidsmarkt en jij weet deze kennis te benutten om werkzoekenden te bemiddelen naar werk.

Voor een gemeente in regio Noord Brabant zoek ik een ervaren consulent werk. Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan via onderstaande knop!

Functie eisen

  • HBO werk en denk niveau
  • Je hebt ruime kennis van de Participatiewet
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring als consulent doelmatigheid / consulent werk
  • Ervaring met GWS/Suite is een vereiste
  • Gemeentelijke ervaring is een vereiste


Over het bedrijf

Houd jij van afwisseling, maar heb je ook zeker behoefte aan zekerheid? Dan past Maandag helemaal bij jou! Maandag detacheert professionals in de publieke sector. Waarom zou je voor Maandag kiezen? Bij Maandag staat werkgeluk voorop. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling ook hoog in het vaandel. Wat ik belangrijk vind is dat we als eerste in een oriënterend gesprek jouw ervaring, ideeën en wensen verkennen om vanuit daar de beste match te maken. Maandag is naast werkgever ook een gelijkwaardige sparringpartner. Wij bieden een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Als professional bij Maandag® heb je recht op 25 vakantie dagen per jaar en 8% vakantiegeld. Wij als detacheerder bieden jou graag een contract aan waarmee je de mogelijkheid hebt om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Ena Salkanovic

Ena Salkanovic

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs