Consulent werk

Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma
JUL 02
Gelderland Tijdelijk HBO
01.08.2020 100151076
Solliciteren

Over de functie

Het is jouw taak om uitkeringsgerechtigden te motiveren en te begeleiden naar betaald werk. Als consulent werk is jouw week erg gevarieerd. Je bent communicatief sterk en vind het prettig om direct contact te hebben met cliënten. Jij hebt de tools in huis om cliënten te helpen weer aan de slag te gaan!


Als consulent werk ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen caseload. Je weet met jouw communicatie vaardigheden de cliënten aan te spreken op hun houding en gedrag. Je bent klantgericht, werkt nauwkeurig en hebt een grote mate van zelfstandigheid. De doelgroep waarmee je als consulent werkt is divers. Mensen met een lange/korte afstand tot de arbeidsmarkt, jong, oud, statushouders, ex-gedetineerden en daklozen.


Iedere cliënt is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Als consulent werk heb jij geduld en weet jij bij iedere cliënt weer maatwerk te leveren. Een consulent verliest echter de belangen van de gemeente en de wet- en regelgeving nooit uit het oog. Door jouw ervaring als consulent werk, jouw kennis van de Participatiewet en jouw inlevingsvermogen weet jij snel de juiste stappen te nemen.


Word jij enthousiast van deze vacature? Reageer dan direct!

Functie eisen

• Aantoonbare ervaring met de uitvoering van de Participatiewet

• Minimaal 1 jaar relevante gemeentelijke ervaring

• Een afgeronde relevante HBO-opleiding (bijvoorbeeld MWD/Social Work)

Over het bedrijf

Projectmatig werken, in de keuken kijken bij verschillende gemeenten maar wel de zekerheid van vaste arbeidsvoorwaarden. Bij Maandag® is het mogelijk! Maandag® Arnhem detacheert professionals bij één van de 38 gemeenten in de regio Gelderland.


Bij Maandag® vinden we goed werkgeverschap ontzettend belangrijk. Hoe dat er bij ons uit ziet? Persoonlijke projectbegeleiding, ruime ontwikkelingsmogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en een open en transparante communicatie!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma