Consulent Tozo

Koen Bezemer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Koen Bezemer
MEI 08
Limburg Tijdelijk HBO
07.06.2020 102593836
Solliciteren

Over de functie

Door de coronacrisis wordt iedereen op de proef gesteld. Gelukkig kunnen een hoop bedrijven en ondernemers hun werkzaamheden inrichten in lijn van ‘het nieuwe normaal’. Helaas is er ook een grote groep die dat niet kan. Voor hun zijn dit extra zware tijden. Gelukkig heeft de overheid een pakket regelingen opgetuigd om ondernemers te ondersteunen tijdens deze crisis. Hieronder valt de Tozo. Een grote gemeente in Zuid-Limburg is nu dan ook op zoek naar jou. Jij wordt verantwoordelijk voor het beoordelen en toekennen van de aanvragen Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers (TOZO) Grensoverschrijdende Zelfstandigen. Je werkt in de dynamiek van de wettelijke kaders, (lokale) regelgeving en de financiële kaders aan de opdracht, waarbij de (hulpvraag van de) aanvrager centraal staat en uitgangspunt is bij de aanpak.

Je verstrekt het bedrijfskapitaal en bent verantwoordelijk voor een juiste vastlegging in de systemen. Het betreft een korte, maar pittige tijdelijke opdracht om de piek van de Tozo-aanvragen aan te kunnen. Jij bent dan ook een type dat de mouwen op stroopt en hier samen met jouw toekomstige collega’s de schouders onder gaat zetten.

Functie eisen

·      Jij hebt kennis van de wet- en regelgeving rondom de Bbz 2004, IOAZ en de Participatiewet;

·      Jij hebt ervaring met de GWS toepassingen;

·      Jij bent per direct beschikbaar (aantal uren in overleg);

·      Jij hebt naast de kennis binnen het sociaal domein ook kennis van het ondernemersklimaat.

Over het bedrijf

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Graag kijken we met jou dan ook naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Koen Bezemer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Koen Bezemer