Consulent Participatie

Kirsten Bakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kirsten Bakker
JUN 12
Noord-Holland Tijdelijk HBO
12.07.2020 100541429
Solliciteren

Over de functie

Sommige mensen moeten in hun kracht gezet worden en hebben hier hulp bij nodig. Ben jij degene die krachtig genoeg is om dit te doen? Als Consulent Participatie stimuleer en motiveer jij inwoners om weer mee te draaien in onze maatschappij!


Als Consulent Participatie heb jij maar één doel: er dagelijks voor zorgen dat uitkeringsgerechtigden hun plek in de maatschappij weer vinden. Met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen begeleid je hen naar werk, activering of participatie.

Sommige inwoners zitten in een dusdanige situatie dat het uitzicht naar een betaalde baan er niet is. Hier ligt de uitdaging, hoe ga je dit aanpakken? Voor jou als ervaren Consulent Participatie is dit geen probleem!


En verder…

  • Voer je (intake)gesprekken
  • Stel je samen met kandidaten (traject)plannen op en begeleid je hun gedurende het traject
  • Geef je verschillende trainingen op het gebied van bijvoorbeeld empowerment
  • Beheer je je eigen caseload en stel je rapportages en beschikkingen op


Als Consulent Participatie blink jij uit in het motiveren en stimuleren van mensen en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden. Jij bent vindingrijk, denkt in oplossingen en durft buiten gestelde kaders te handelen. Daarnaast ben je resultaatgericht want in jouw rol als Consulent Participatie wil je gestelde doelen behalen! 

Functie eisen

  • Je hebt relevante en actuele kennis van de Participatiewet
  • Recente werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je hebt ervaring met GWS/Suite


Wat bieden wij jou?


Een marktconform salaris volgens de betreffende cao (CAR-UWO).

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met onze Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.


Is jouw interesse gewekt? Reageer dan direct!

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij ons werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals die bij ons werken houden van hun werk, net zoals wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook? 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Kirsten Bakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kirsten Bakker