Consulent Inkomen

Kirsten Bakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kirsten Bakker
JUN 12
Noord-Holland Permanent HBO
12.07.2020 100541402
Solliciteren

Over de functie

Ben jij degene die het verschil maakt op het gebied van inkomensvraagstukken? Als Consulent Inkomen ben jij specialist in de Participatiewet en weet jij alles op het gebied van rechtmatigheid!


In jouw rol als Inkomensconsulent ben je verantwoordelijk voor uitkeringsaanvragen en controleer je de rechtmatigheid hiervan. Met een open maar kritische blik ga jij het eerste gesprek aan met de klant. Je probeert de leefsituatie van de klant te verbeteren maar verliest daarbij wet- en regelgeving niet uit het oog. Als Consulent Inkomen ben je verantwoordelijk voor je eigen caseload en stel je zelf de dossiers op.


En verder als Consulent Inkomen...

  • Voer je (intake) gesprekken
  • Maak je uitkerings- beëindigingsberekeningen
  • Verricht je rechtmatigheidsonderzoeken en stel je beschikkingen op
  • Ben je verantwoordelijk voor de aanvragen in het kader van bijzondere bijstand, levensonderhoud en minimaregelingen


Op professionele wijze weet jij als Consulent Inkomen jouw klanten te ondersteunen. Je hebt te maken met een kwetsbare doelgroep waarmee geen enkel gesprek hetzelfde is. Soms is het nodig om eerst met veel begrip iemands verhaal aan te horen voordat je overgaat op rechtmatigheid. Als Consulent Inkomen breng jij een goede dosis empathie met je mee en sta je stevig in je schoenen.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding (Bijv. SJD/Rechten)
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie binnen de gemeente
  • Je hebt kennis van en ervaring met GWS/Suite
  • Je hebt kennis van de Participatiewet


Wat bieden wij jou?

Een marktconform salaris volgens de betreffende cao (CAR-UWO).

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met de onze Academy kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.


Is jouw interesse gewekt? Reageer dan direct! 

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij ons werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Kirsten Bakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kirsten Bakker