Consulent inkomen

Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma
JUL 02
Gelderland Tijdelijk HBO
01.08.2020 100260444
Solliciteren

Over de functie

Als consulent inkomen bij deze gemeente heb je een breed takenpakket. Je voert intakegesprekken om de rechtmatigheid te beoordelen, beoordeeld aanvragen voor financiële ondersteuning, stelt beschikkingen op, voert (her) onderzoeken uit naar het recht van bijstand en legt indien nodig ook boetes op.


Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor het verbinding leggen en contact houden met collega's in het sociaal domein om de begeleiding van de inwoner de bevorderen. Samen met de inwoner maak je afspraken en beoordeel je of de afspraken nagekomen worden.


Word jij enthousiast van bovenstaande werkzaamheden en omschrijven jouw collega's jou als kritisch, nauwkeurig en resultaatgericht? Dan ben ik misschien wel op zoek naar jou!

Functie eisen

  • Starten op 1 november
  • Een opdracht voor in ieder geval een jaar
  • Dienstverband bij Maandag© behoort tot de mogelijkheden
  • 32 - 36 uur per week

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij ons werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma