Consulent bijzondere bijstand

Kirsten Bakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kirsten Bakker
JUN 12
Noord-Holland Tijdelijk MBO
12.07.2020 100543111
Solliciteren

Over de functie

Bijzondere tijden vragen om een bijzondere aanpak! In jouw rol al Consulent bijzondere bijstand help je inwoners van de gemeente met inkomensondersteuning. Dit voor zowel particulieren als ondernemers.


Door de bijzondere situatie waar wij ons momenteel in begeven worden er extra maatregelen van uit onze regering getroffen met betrekking tot de financiële ondersteuning voor getroffen ondernemers. Jouw hulp als Consulent bijzondere bijstand is daarom nu hard nodig!


Door de extra regelingen voor ondernemers is het belangrijk dat je deze regelingen snel eigen kunt maken en ga jij hier als Consulent bijzondere bijstand op een creatieve manier mee om. Tevens houdt je je ook bezig met de ‘’reguliere’’ aanvragen voor de bijzondere bijstand en minimaregelingen.


Wat zijn jouw taken:

  • Beoordelen aanvragen bijzondere bijstand en minimaregelingen
  • Je stelt rapportages en beschikkingen op
  • Je toets en verifieert de door de klant aangeleverde gegevens
  • Je geeft voorlichting en informatie over de regelingen
  • Tevens ben je verantwoordelijk voor je eigen caseload


Als Consulent bijzondere bijstand ben je communicatief zeer vaardig en sta je stevig in je schoenen. Door jouw uitstekende gesprekstechnieken kom je makkelijk tot de kern van de vraag en biedt je op die manier optimale dienstverlening. Je bent nauwkeurig, een harde werker maar wordt ook gelukkig van een praatje met collega’s! 

Functie eisen

  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als Consulent bijzondere bijstand/ Inkomensconsulent
  • Je hebt ruime kennis van de Participatiewet
  • Je hebt ervaring met Suite


Ben jij op korte termijn beschikbaar om onze gemeenten te ondersteunen en je in te zetten voor de ondernemers die het de komende tijd zwaar krijgen? Reageer dan direct!


Wat bieden wij jou?

Een marktconform salaris volgens de betreffende cao (CAR-UWO).

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de onze Academy kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij ons werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Kirsten Bakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kirsten Bakker