Casemanager Jeugd

Mariska Wierenga
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariska Wierenga
JUL 03
Drenthe Permanent HBO
02.08.2020 100252138
Solliciteren

Over de functie

Jij als ervaren Casemanager Jeugd weet als geen ander dat jouw werk er echt toe doet. Als Casemanager Jeugd ben jij verantwoordelijk voor het indiceren van hulpbehoeften bij jongeren. Samen met het gezin en betrokken instanties maak jij als Casemanager een plan van aanpak op waarbij de veiligheid van het kind voorop staat. Jouw kracht ligt in het interdisciplinaire werken en je bent van een systeemgerichte aanpak. Als Casemanager Jeugd houd jij je bezig met de regievoering rondom veiligheidszaken en problemen in opgroeien en opvoeden. Je hebt een brede blik op de situatie en kan snel handelen. Crisisinterventies zijn jou niet vreemd en je bent in staat deze te verrichten.

Voor verschillende gemeenten in de regio Groningen en Drenthe ben ik op zoek naar een Casemanager Jeugd die stevig in de schoenen staat en beschikt over actuele kennis van de relevante wet- en regelgeving. Ben jij de professional waar ik naar op zoek ben? Dan nodig ik je graag uit voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Functie eisen

Ik kom graag met jou in gesprek als jij beschikt over:

  • Min. 1 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare functie;
  • Een afgeronde HBO-opleiding (bv. MWD, SPH, Pedagogiek);
  • Een SKJ-registratie;
  • Kennis van de Jeugdwet en aanverwante wet- en regelgeving;
  • Een rijbewijs B.

Over het bedrijf

Houd jij van afwisseling, maar ook behoefte aan zekerheid? Dan is Maandag® iets voor jou. Maandag® detacheert professionals in de publieke sector. Waarom Maandag®? Naast het werkgeluk dat bij Maandag® voorop staat, investeren wij in persoonlijke ontwikkeling door het verzorgen van verschillende opleidingen. Als eerst ga ik in een oriënterend gesprek jouw ervaring, ideeën en wensen verkennen om vanuit daar de beste match te maken. Maandag® is naast jouw werkgever ook een gelijkwaardige sparringpartner. Ik wil graag met jou kijken wat een logische vervolgstap zal zijn binnen jouw loopbaan.

Wij bieden jou een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Als professional bij Maandag® heb jij recht op 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. een veertigurige werkweek) en 8% vakantiegeld. Wij als detacheerder bieden jou graag een contract aan waarmee je de mogelijkheid hebt om bij verschillende gemeenten aan de slag te gaan. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mariska Wierenga
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariska Wierenga