BRP Specialist

Kirsten Bakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kirsten Bakker
MEI 12
Noord-Holland Tijdelijk HBO
11.06.2020 100541431
Solliciteren

Over de functie

Als BRP Specialist ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het verwerken van mutaties binnen de BRP, vestigingen buitenland, eerste inschrijvingen en help je bij het verbeteren en digitaliseren van de BRP. 


In jouw rol als BRP Specialist voer je diverse taken uit die leiden tot wijziging in de BRP. Je bent voornamelijk bezig met het beoordelen van (buitenlandse) brondocumenten, het behandelen van eerste inschrijvingen, het doorvoeren van complexe mutaties en het verwerken van bezwaarschriften. Jij als BRP Specialist weet als geen ander hoe belangrijk de kwaliteit van de BRP is en werkt daarom altijd nauwkeurig.


En verder als BRP specialist…

  • Ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de BRP
  • Handel je complexe casussen Burgerlijke Stand af
  • Ben je ervaringsdeskundige en ondersteun jij collega’s op het gebied van complexe casussen
  • Kun je ondersteuning bieden bij het organiseren en uitvoeren van verkiezingen


Jij bent de BRP Specialist die niet snel opgeeft. Complexe casuïstiek bijt jij je in vast, opgeven is geen optie! Doordat jij weet bij welke instanties je informatie kunt achterhalen lukt het jou om de puzzel op te lossen. Ook wanneer jouw collega’s casussen hebben waar zij niet uitkomen bied jij een helpende hand. Doordat jij alle ins en outs van het vak weet fungeer jij met veel plezier als vraagbaak voor anderen. Gezamenlijk streven jullie naar een uitstekende dienstverlening! 

Functie eisen

  • Kennis en ervaring op het gebied van BRP, Burgerlijke Stand en verkiezingen
  • Kennis van automatisering en ICT gerelateerde zaken
  • Afgeronde vakopleiding GBA-specialist


Wat bieden wij jou?

Een marktconform salaris volgens de betreffende cao (CAR-UWO).

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met de onze Academy kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.


Is jouw interesse gewerkt? Reageer dan direct! 

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij ons werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Kirsten Bakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kirsten Bakker