Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Sjoerd Wiegersma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sjoerd Wiegersma
MEI 14
Overijssel Permanent HBO
13.06.2020 103102154
Solliciteren

Over de functie

Veranderingen, jij weet hierin een verschil te maken!

Een Beleidsmedewerker Sociaal Domein slaat zijn slag met het verder ontwikkelen van beleid en het uitvoeren van dit beleid. Je schrijft beleidsnota's, -adviezen, memo's en brieven.


Door de vele veranderingen op gebied van Participatie, Wmo en Jeugdzorg die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden, ziet het takenpakket van gemeente er tegenwoordig anders uit. Als Beleidsmedewerker Sociaal Domein heb je een erg variërend takenpakket. Hoofdzakelijk ben je bezig en blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurt op jouw gebied. Het ontwikkelen van beleid, dat is waar jij warm van wordt. Plannen schrijven en dit voorleggen aan het management en politiek bestuur. Werkzaamheden als vergaderen, netwerken, schrijven en evalueren zijn voor jou bekend gebied.


Herken jij jezelf in deze eigenschappen?

 

  • Resultaatgericht
  • Proactief
  • Overtuigingskracht


Functie eisen

Een gedreven professional met inhoudelijke kennis van het werkveld. Naast de inhoudelijke ervaringen zoeken wij een Beleidsmedewerker Sociaal Domein die graag meedenkt over het ontwikkelen van zijn eigen kunnen. Bovendien voldoe jij aan de volgende criteria:

  • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding
  • Minimaal 1 jaar ervaring als beleidsmedewerker sociaal domein
  • Een goede schrijver


Over het bedrijf

Als Beleidsmedewerker Sociaal Domein bij Maandag ® staan jouw wensen en ambities centraal. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen onder andere door middel van opleiding en training aan onze eigen Maandag® Academy. Gedurende je tijd bij Maandag® bieden we je begeleiding van zowel een Recruiter als Accountmanager. Ook zijn de volgende arbeidsvoorwaarden geregeld:

  • Een marktconform salaris, schaal 10
  • Vanuit een vaste basis de mogelijkheid om verschillende ervaringen op te doen
  • Een lease auto behoort ook tot de mogelijkheden


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sjoerd Wiegersma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sjoerd Wiegersma