Zoeken

Sociaal domein
filters wissen
103

beleidsmedewerker onderwijs vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures beleidsmedewerker onderwijs

Ben je online op zoek naar vacatures beleidsmedewerker onderwijs? Bij Maandag® zijn er volop mogelijkheden! Heb je hbo werk- en denkniveau en ervaring binnen de gemeentewereld als beleidsmedewerker onderwijs? Dan leren we je graag kennen!

Als beleidsmedewerker onderwijs houd je je bezig met de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van het beleid in de gemeente waarvoor je werkt. In deze functie is het van belang dat je kennis van het onderwijs goed is en dat je de ontwikkelingen binnen het onderwijs op de voet volgt. Met jouw ervaring en visie weet je een koppeling te maken tussen de diverse domeinen binnen de gemeente. Je geeft als beleidsmedewerker onderwijs, advies, behartigd de belangen van jouw dossiers en houdt altijd het overzicht. Heb jij naast een afgeronde hbo of wo opleiding feeling met organisatorische verhoudingen en ben je iemand die graag samenwerkt? Bekijk dan de laatste vacatures beleidsmedewerker onderwijs en solliciteer