Beleidsmedewerker Kwaliteit en Onderwijsontwikkeling

Soraya Manusama
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Soraya Manusama
MEI 18
Zeeland Tijdelijk HBO
17.06.2020 103389627
Solliciteren

Over de functie

Heb jij ervaring met Onderwijskundige ontwikkelingen interpreteren en koppelen aan de doelstellingen? Dan zoek ik jou!


Voor een organisatie in Zeeland zoeken wij een Beleidsmedewerker Kwaliteit en Onderwijsontwikkeling. De functie is opgedeeld in 0,3 fte kwaliteitszorg en 0,3 fte voor onderwijskundige ontwikkeling. De beleidsmedewerker ondersteund de directie en de schoolleiding bij het vorm en inhoud geven aan de ontwikkeling van zowel kwaliteitszorg als onderwijskundige ontwikkeling.


Op het gebied van Kwaliteit ben je de schakel die planmatig te werk gaat aan de opdracht, om duurzaam goed onderwijs te realiseren binnen de kaders van het schoolplan. Je geeft sturing aan de kwaliteitscyclus van de school. En daarnaast zorg je voor de implementatie van een kwaliteitsmanagementsysteem; zorgt voor kwaliteitsmeting en auditing; en genereert gegevens voor interne en externe managementrapportage en verantwoordingsdocumenten.


Naast beleidsmedewerker Kwaliteit ben je ook beleidsmedewerker Onderwijsontwikkeling. In deze functie besteedt je in de kader van onderwijskundige ontwikkeling aandacht aan doorontwikkeling van het onderwijs, zodat de school in de toekomst een duurzaam onderwijs kan realiseren. Je werkt op basis van onderzoek, observaties en steekproeven.


Je leidt project-en werkgroepen die belast zijn met het ontwikkelen van onderwijs en je bent lid van de onderzoeksgroep. Daarnaast ben je een echte sparringspartner en adviseur voor de directie en vervult als beleidsmedewerker een rol als stafmedewerker voor de schoolleiding, zodat jouw adviezen en beleidsvoorstellen aansluiten bij de praktijk en tot voorgenomen opbrengsten leiden.Functie eisen

 • Je hebt een WO of HBO+ werk-en denkniveau;
 • Je beschikt over een goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt kennis en ervaring op het terrein van ontwikkeling van kwaliteitszorg cq onderwijs;
 • Het kwaliteitszorgsysteem is voor jou niet vreemd;
 • Daarnaast heb je een flinke dosis accuratesse, pro-activiteit en doorzettingsvermogen.


En je herkent jezelf in de volgende punten:

Je bent zelfstandig maar kan ook in teamverband werken, je kunt de kwaliteit van de werkzaamheden en processen goed bewaken, je schrijft moeiteloos beleidsstukken en als laatste ben je een aanjager op het gebied van kwaliteitsdenken en je bent ontwikkelings- en samenwerkingsgericht ingesteld.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

 • Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor minimaal 3 maanden;
 • Wij bieden een marktconform salaris volgens cao Gemeente. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
 • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.
 • Via Maandag® kun je gratis gebruik maken van de Maandag® Academy. Waar je diverse cursussen en trainingen kunt volgen;
 • Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;
 • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Soraya Manusama
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Soraya Manusama