Beleidsmedewerker Jeugd

Mark Gerritse
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mark Gerritse
MEI 12
Utrecht Tijdelijk HBO
11.06.2020 102934490
Solliciteren

Over de functie

Als beleidsadviseur ben je verantwoordelijk binnen de gemeente op het onderwerp Jeugd. De werkzaamheden omvatten het monitoren en bijsturen op de inzet van praktijkondersteuners (jeugd) GGZ als onderdeel van transformatie en kostenbeheersing in het sociaal domein. Tussentijdse uitkomsten maak je bespreekbaar met betrokken huisartsen en het Sociaal Team. Je werft en regelt de nieuwe functie van specialistisch ondersteuner jeugd in bij de Stichting Sociaal Team. Daarnaast onderhoud je contacten met zorgaanbieders en andere gemeenten over de uitvoering van een pilot als nieuwe methode voor cliëntervaringsonderzoek. Je schrijft de integrale verordening Jeugd/WMO en beleidsregels jeugd in afstemming met onder meer het Sociaal Team en Adviesraad Sociaal Domein. Dit doe je samen met de collega beleidsmedewerker Wmo.

Functie eisen

  • Één jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als beleidsmedewerker jeugd binnen een gemeente:
  • Een afgeronde opleiding op hbo bachelor niveau;
  • Drie jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als beleidsmedewerker jeugd binnen een gemeente;
  • Aantoonbare werkervaring met bovenstaande.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag via Maandag®! Wij staan voor werkplezier op nummer 1. Daarbij staat binnen Maandag® ontwikkeling hoog in het vaandel. Ik vertel je graag meer over onze organisatie, kernwaarden en voorwaarden. Tot Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mark Gerritse
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mark Gerritse