Beleidsmedewerker Jeugd

Kirsten Bakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kirsten Bakker
MEI 12
Noord-Holland Tijdelijk HBO
11.06.2020 100541433
Solliciteren

Over de functie

Als beleidsmedewerker heb jij een sterkte visie op het gebied van de Jeugdwet & Wmo en weet jij wat er nodig is voor een sterk gemeentelijke beleid. Met jouw kennis en ervaring ga jij de gemeente helpen met het waarmaken van haar ambities!


Als beleidsmedewerker Jeugd heb jij een grote liefde voor en kennis van alles wat te maken heeft met de Jeugdwet. Als geen ander weet jij ontwikkelingen te vertalen naar beleid en weet jij de ruimte tussen wet- en regelgeving goed in kaart te brengen. Jij bent de kartrekker die in staat is om organisaties en samenwerkingspartners mee te nemen in een nieuwe denkwijze, dit doe je met veel enthousiasme. Je hebt veel verschillende werkzaamheden, als beleidsmedewerker Jeugd is geen dag het zelfde!


Wat ga je doen als beleidsmedewerker Jeugd:

  • Beleidsstukken, nota’s en verordeningen opstellen en schrijven
  • Netwerken met externe partijen en samenwerkingspartners
  • Adviseren aan het management en aan het college van B&W


In jouw rol als beleidsmedewerker Jeugd durf je belangrijke beslissingen te nemen, ben je kritisch en vindingrijk. Je bent flexibel en weet hoe je met diverse partijen communiceert, want als beleidsmedewerker heb je contact met zowel burger als burgemeester!   

Functie eisen

  • Minimaal 2 jaar ervaring met beleidsvorming binnen de gemeente
  • Je hebt aantoonbare kennis van de Jeugdwet
  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding


Wat bieden wij jou?

Een marktconform salaris volgens de betreffende cao (CAR-UWO).

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met onze Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.


Is jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct!

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij ons werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals die bij ons werken houden van hun werk, net zoals wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Kirsten Bakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kirsten Bakker