Zoeken

Sociaal domein
filters wissen
16

vacatures beleidsmedewerker sociaal domein

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures beleidsmedewerker sociaal domein

Ben je op zoek naar een afwisselende vacature als beleidsmedewerker sociaal domein? Dan helpen we jou bij Maandag® graag verder op weg! Heb jij kennis van de WMO, Participatiewet en Jeugdwet? Dan komen we graag met jou in gesprek. Bekijk alle vacatures beleidsmedewerker sociaal domein!

Voor diverse gemeentes zijn we op zoek naar bevlogen beleidsmedewerkers. Jouw werkdag als beleidsmedewerker sociaal domein is gevuld met een breed scala aan verantwoordelijkheden en uitdagingen op het gebied van de Participatiewet, WMO en de Jeugdwet.

Zo ben je als beleidsmedewerker sociaal domein verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en monitoren van gemeentelijkbeleid. Het uiteindelijke doel hiervan is maatschappelijke ontwikkeling. Jij analyseert knelpunten en adviseert het bestuur. Jouw takenpakket is dus erg breed en geen dag is hetzelfde!

Bovendien krijg je bij Maandag® de gelegenheid om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. De perfecte kans om jezelf nog beter te leren kennen en je cv verder uit te breiden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan snel verder naar de actuele vacatures als beleidsmedewerker sociaal domein!