Zoeken

Sociaal domein
filters wissen
48

beleidsadviseur wmo vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures beleidsmedewerker wmo

Online bieden we de laatste vacatures voor beleidsmedewerker wmo. In deze functie houd je je bezig met de handhaving van het beleid en  daarnaast met ontwikkeling op het gebied van wmo. Jij bent degene die veranderingen aanbrengt in processen en uiteraard zie je toe op de voortgang ervan. Heb jij een relevante hbo-opleiding afgerond en gemeentelijke werkervaring? Bekijk alle vacatures voor beleidsmedewerker.

Sinds enkele jaren valt de verantwoordelijkheid van het persoonsgebonden budget (pgb) onder de verantwoording van de gemeente. Als beleidsadviseur maak je samen met je team plannen voor de dag na morgen! Je bent het aanspreekpunt wanneer het gaat over maatschappelijke ondersteuning, jeugd en participatie. Je schuift aan bij diverse overleggen en geeft advies richting het college en management. Om succesvol te zijn in de functie van beleidsmedewerker wmo beschik je over een sterk analytisch vermogen, ben je resultaat gericht en ben je creatief. Herken jij jezelf in dit profiel? Aarzel dan niet en solliciteer op de vacature voor beleidsmedewerker wmo!