Beleidsadviseur Sociaal Domein

Milou Janssen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Janssen
JUN 03
Gelderland Tijdelijk HBO
03.07.2020 100545216
Solliciteren

Over de functie

Jij hebt een eigen visie over het sociaal domein en durft deze te delen met verschillende belangen waardoor beleid wordt ontwikkeld én wordt geïmplementeerd!


Als beleidsadviseur Sociaal Domein ben jij de verbindende factor tussen verschillende partijen. Het is jouw rol om de gemeente op het gebied van bijvoorbeeld onderwijs, jeugd, WMO, sport, welzijn, inkomen, gezondheid of re-integratie te analyseren, beoordelen en te rapporteren. Met jouw kennis van de wet- en regelgeving en diverse gesprekstechnieken weet jij als beleidsadviseur Sociaal Domein de burgers, consulenten en kritische gesprekspartners te adviseren en te verbinden. De kennis en inzichten die jij vanuit hier hebt opgedaan zet jij samen met jouw eigen visie kritisch op papier, zodat de ontwikkeling van een nieuw beleid kan worden uitgevoerd.


En verder…


  • Weet jij wat welke landelijk ontwikkelingen spelen binnen het Sociaal Domein;
  • Werk jij nauw samen met aangrenzende beleidsterreinen en ketenpartners in het Sociaal Domein;
  • Maak jij een vertaalslag van talen en culturen naar een gemeenschappelijke taal.

Functie eisen

Een ervaren beleidsadviseur binnen het sociaal domein moet niet alleen snel kunnen schakelen binnen de werkprocessen. Om deze functie op de juiste manier te vervullen moet je aan een aantal eisen voldoen:


  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Gemeentelijke ervaring van minimaal 2 jaar als beleidsadviseur binnen het sociaal domein;
  • Ruime up-to-date kennis en ervaring met participatie, Jeugd en WMO.


Herken jij jezelf in deze vacature, reageer dan vandaag nog!

Over het bedrijf

Maandag® staat voor een frisse start, een nieuw begin of een uitdaging. Het gevoel dat alles mogelijk is. Jouw ambities en wensen staan centraal. Gedetacheerd worden voor verschillende gemeentes in de regio Gelderland met de zekerheid van vaste arbeidsvoorwaarden is wat wij bieden!


Wij zijn jouw werkgever. Dit betekent dat wij naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden ook persoonlijke begeleiding bieden. Ik blijf jouw vaste aanspreekpunt en staat jouw ontwikkeling centraal. Dit doen we door het aanbieden van trainingen op de Maandag® Academy en het voeren van ontwikkelgesprekken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Milou Janssen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Janssen