Beleidsadviseur sociaal domein

Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma
JUL 02
Gelderland Tijdelijk HBO
01.08.2020 100174002
Solliciteren

Over de functie

Met jouw laptop onder je arm vertrek je ’s ochtends naar een overleg met een externe partij om de verdeling van subsidiegeld te bespreken. Na het overleg ga jij terug naar kantoor om met jouw directe collega’s te sparren over de implementatie van een beleidsplan. 


Jij helpt de rol van de gemeente in het sociaal domein verder te ontwikkelen! Als beleidsmedewerker sociaal domein ben jij betrokken bij sociale vraagstukken binnen de gemeente. Je ontwikkelt het beleid op specifieke beleidsterreinen zoals bijvoorbeeld re-integratie, Wmo, inkomen, schulddienstverlening, onderwijs, welzijn, jeugd, gezondheid of sport. Verder maak jij actief verbinding tussen de relevante beleidsterreinen, netwerkpartners, uitvoering en inwoners.


Als beleidsadviseur hou jij je onder andere bezig met...

  • Het opstellen van nieuw beleid met een integrale aanpak;
  • Het volgen van landelijke ontwikkelingen en hier actie op ondernemen;
  • Diverse partijen met elkaar verbinden.


Waar jouw kracht als beleidsadviseur ligt? Bij jouw ervaring binnen het sociaal domein en het schakelen tussen tactisch en strategisch niveau! Je hebt een generalistische helicopterview en bent in staat om relevante maatschappelijke, politieke en sociale ontwikkelingen te signaleren en te interpreteren.


Heeft bovenstaande vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan snel!


Functie eisen

  • Aantoonbare gemeentelijke als beleidsadviseur sociaal domein bij gemeenten (eis)
  • Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk communiceren
  • Je bent bekend met de drie decentralisaties: Wmo, Jeugd en Participatie

Over het bedrijf

Projectmatig werken, in de keuken kijken bij verschillende gemeenten maar wel de zekerheid van vaste arbeidsvoorwaarden. Bij Maandag® is het mogelijk! Maandag® Arnhem detacheert professionals bij één van de 38 gemeenten in de regio Gelderland.


Bij Maandag® vinden we goed werkgeverschap ontzettend belangrijk. Hoe dat er bij ons uit ziet? Persoonlijke projectbegeleiding, ruime ontwikkelingsmogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en een open en transparante communicatie!Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma