Beleidsadviseur Jeugd vast dienstverband

Ena Salkanovic
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ena Salkanovic
JUL 07
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
06.08.2020 100280510
Solliciteren

Over de functie

Het sociaal domein is helemaal jouw pakkie-an! Daarnaast heb jij een ruime ervaring op het gebied van jeugd(hulp)!


Een beleidsadviseur jeugd moet de belangen kunnen verbinden. Jij hebt een andere manier van denken en samenwerken. Als beleidsadviseur jeugd werk je actief mee aan de verbetering van de jeugdhulp. Je bent in staat om lokaal en regionaal de sturing op het jeugdhulpgebruik te verbeteren.

Jij hebt jouw eigen visie over het sociaal domein en deinst niet terug om deze visie te delen met anderen ervaren personen uit gemeente land. Als persoon vind je het fijn om op de voorgrond te staan.


Je beschikt over een diversiteit aan gesprekstechnieken voor zowel advisering als in de communicatie met burgers en consulenten. Dat is niet altijd eenvoudig. Want ook hier gaat het om allemaal verschillende mensen met hun eigen leef- en belevingswereld. Maar door jouw ervaring bij diverse gemeenten als beleidsadviseur jeugd gooi jij daar jouw eigen sausje over en ga jij moeiteloos deze gesprekken aan.  


Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwikkelen en implementeren van beleid op het terrein van jeugdhulp en adviseert bijvoorbeeld een wethouder hierover. Je levert een bijdrage aan de doorontwikkeling. Ook vertaal je beleidsmatige keuzes en zoekt daarbij voortdurend naar verbinding en (politiek en bestuurlijk) draagvlak. Je zorgt ook voor de verbinding tussen jeugd en onderwijs. Eerder genoemde werkzaamheden zijn voor jou niets nieuws, dit betekent dat jij een ervaren beleidsadviseur bent die over de nodige kennis beschikt om deze uitdaging met gemak op te pakken!


Beschik jij over lef en doorzettingsvermogen? Solliciteer dan via onderstaande knop!

Functie eisen

  • HBO/WO werk en denk niveau
  • Aantoonbare gemeentelijke ervaring als beleidsadviseur jeugd
  • Actuele kennis van de wet-en regelgeving op het gebied van jeugd en de Jeugdwet
  • Ervaring in het overleggen met (jeugdhulp)aanbieders in het Sociaal Domein


Over het bedrijf

Houd jij van afwisseling, maar heb je ook zeker behoefte aan zekerheid? Dan past Maandag helemaal bij jou! Maandag detacheert professionals in de publieke sector. Waarom zou je voor Maandag kiezen? Bij Maandag staat werkgeluk voorop. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling ook hoog in het vaandel. Wat ik belangrijk vind is dat we als eerste in een oriënterend gesprek jouw ervaring, ideeën en wensen verkennen om vanuit daar de beste match te maken. Maandag is naast werkgever ook een gelijkwaardige sparringpartner. Wij bieden een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Als professional bij Maandag® heb je recht op 25 vakantie dagen per jaar en 8% vakantiegeld. Wij als detacheerder bieden jou graag een contract aan waarmee je de mogelijkheid hebt om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ena Salkanovic
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ena Salkanovic