Beleidsadviseur Burgerzaken

Over de functie

Voor een gemeente in Flevoland zijn wij op zoek naar een echte vakspecialist Burgerzaken in de rol van Beleidsadviseur Burgerzaken.

Voor deze functie zal je de rol van vakspecialist, beleidsadviseur en juridisch adviseur met elkaar combineren om zo tot toekomstbestendige dienstverlening te komen.

De wereld van burgerzaken is volop in beweging, wat vraagt dat je als gemeente vooruit moet denken. Als beleidsadviseur Burgerzaken zal je hier een belangrijke pro-actieve rol in spelen.


Hoe ziet zo’n fusie van drie rollen er dan specifiek uit?

Je neemt het initiatief om de kwaliteit van de (digitale) diensten naar een hoger plan te tillen en neemt je collega’s hierin mee. Met jouw expertise fungeer je als vraagbaak voor collega’s.

Daarnaast adviseer je op het gebied van alle (beleids)ontwikkelingen die invloed hebben op burgerzaken. Jouw juridische kennis zet je in om de dienstverlening ook vanuit juridisch oogpunt goed te regelen. Je houdt de wet- en regelgeving rond burgerzaken bij en maakt daarbij ook de vertaalslag naar de uitvoering. 

Functie eisen

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie
  • Je hebt ervaring als adviseur, juridisch adviseur en als coach
  • Je hebt kennis van nieuwe en gewijzigde wetgeving op het terrein van burgerzaken, privacy, beveiliging, personen- en familierecht, nationaliteitsrecht, IPR en diverse BRP-verordeningen.

Over het bedrijf

Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. Verder biedt maandag flexibele zekerheid en staat persoonlijke en oprechte aandacht voorop. Hiernaast vinden wij het ook belangrijk om voorafgaand een oriënterend gesprek aan te gaan om al jouw wensen en behoeftes te achterhalen en vervolgens ook proberen te realiseren.

Wij geven om jouw ontwikkeling, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Daarom biedt maandag verschillende trainingen en colleges om jou te blijven ontwikkelen. Als je eenmaal aan het werk bent, vinden wij het essentieel om samen contact te blijven houden. Wij hebben namelijk een grote belangstelling bij jouw ontwikkelingen en ervaringen gedurende jouw loopbaan bij maandag. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Cherigoya Tapilawatin

Cherigoya Tapilawatin

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs