Backoffice medewerker WMO en Jeugd

Ena Salkanovic
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ena Salkanovic
JUN 24
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
24.07.2020 100260779
Solliciteren

Over de functie

Als Backoffice medewerker WMO en Jeugd ben je onder andere verantwoordelijk voor het verstrekken en beëindigen van jeugdzorg voorzieningen, het maken van besluiten en beschikkingen, het afhandelen van vragen van zorgaanbieders en financiële taken. Jij draagt zorg voor de administratieve uitvoering van de WMO en Jeugdwet. 


Iedere dag is anders en dat is wat jouw werk zo dynamisch houdt. Je gaat aan de slag met het gehele proces, vanaf de aanvraag tot de verwerking. De functie van Backoffice medewerker is zeer afwisselend. Op het ene moment ben je bijvoorbeeld aan het bellen met een zorgaanbieder en op het andere moment ben je bezig het rapporteren en verstrekken van voorzieningen. 


Jij en jouw functie zijn niet te missen binnen een gemeente. Jij schakelt met de consulenten en draagt ook zorg voor diverse toekenningen of afwijzingen.


Ben jij ervan overtuigd dat bovenstaande functieomschrijving bij jou past? Laten we dan eens met elkaar in gesprek gaan! Solliciteer via onderstaande knop en ik neem contact met je op!

Functie eisen

  • Ervaring op de backoffice WMO/Jeugd bij een gemeente
  • Gemeentelijke ervaring is een vereiste
  • Kennis van de WMO en Jeugdwet
  • Kennis van de gemeentelijke administratie systemen  

Over het bedrijf

Houd jij van afwisseling, maar heb je ook zeker behoefte aan zekerheid? Dan past Maandag helemaal bij jou! Maandag detacheert professionals in de publieke sector. Waarom zou je voor Maandag kiezen? Bij Maandag staat werkgeluk voorop. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling ook hoog in het vaandel. Wat ik belangrijk vind is dat we als eerste in een oriënterend gesprek jouw ervaring, ideeën en wensen verkennen om vanuit daar de beste match te maken. Maandag is naast werkgever ook een gelijkwaardige sparringpartner. Wij bieden een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Als professional bij Maandag® heb je recht op 25 vakantie dagen per jaar en 8% vakantiegeld. Wij als detacheerder bieden jou graag een contract aan waarmee je de mogelijkheid hebt om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ena Salkanovic
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ena Salkanovic