Zoeken

Sociaal domein
filters wissen
00

afdelingsmanager vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures afdelingsmanager

Ben je toe aan een nieuwe stap als afdelingsmanager in het sociaal domein? Dan zit je bij Maandag® goed! Door ons netwerk binnen gemeenten hebben we veel mogelijkheden voor afdelingsmanagers. We zijn op zoek naar geboren leiders die de uitdaging aan willen gaan! Bekijk de vacatures voor afdelingsmanager en solliciteer!

Je hebt een coachende leidersstijl als afdelingsmanager en zorgt ervoor dat jouw team optimaal kan presteren. Je houdt je bezig met de ontwikkeling van medewerkers en zet de grote lijnen uit. Als afdelingsmanager ben je daarnaast verantwoordelijk voor de kwaliteit van de werkzaamheden en adviseer je de organisatie over verbetering in samenwerking en aansturing. Een baan met veel verantwoordelijkheden die je met jouw persoonlijkheid naar een hoger niveau tilt. Is afdelingsmanager bij een gemeente een baan die bij jou past en grijp je de kans om ervaring op te doen bij diverse instellingen. Neem dan een kijkje bij de vacatures voor afdelingsmanager die wij beschikbaar hebben.

Helaas hebben we geen passende vacatures gevonden.

Probeer algemenere zoektermen, of vervang afkortingen voor hele woorden.