WABO Vergunningverlener

Daniël van Eijden
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daniël van Eijden
MEI 01
Friesland Permanent HBO
31.05.2020 101196960
Solliciteren

Over de functie

Jij maakt het verschil binnen de overheid doordat jij complexe vergunningsaanvragen op de juiste manier verwerkt. Als vergunningverlener WABO denk je mee met de aanvrager en bekijk je de mogelijkheden binnen de huidige wet- en regelgeving. Hierin ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor de vergunningsaanvraag. Naast de WABO ben je bij voorkeur bekend met ABW, Wro en/of APV en sta je open om je verder te ontwikkelen.


Voor ons Maandag® team in Leeuwarden ben ik opzoek naar een WABO vergunningverlener die op korte termijn voor minimaal een jaar beschikbaar is. De opdracht is voor 24-36 uur per week waarbij je gestationeerd bent in een gemeente in Friesland. 

Functie eisen

Wat zoeken wij:

-       Afgeronde HBO opleiding met juridische achtergrond.

-       Minimaal 1-3 jaar werkervaring als WABO vergunningverlener.

-       Communicatief vaardig persoon.

-       Iemand die snel kan inspelen op de actuele ontwikkelingen wat betreft wet-& regelgeving.


Wat biedt Maandag® jou:

-       Een uitdagende functie in jouw regio bij een overheidsinstantie.

-       Een marktconform salaris.

-       Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

-       8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen.

-       Trainingsmogelijkheden via de Maandag® Academy.

-       Netwerkbijeenkomsten via club Maandag®.

-       Persoonlijke begeleiding van zowel een recruiter als een accountmanager.

Over het bedrijf

Opgericht in 1989 en sinds 2008 actief onder de naam Maandag®. In ruim 30 jaar heeft Maandag® zich opgewerkt tot dé detacheerder van de publieke sector met inmiddels meer dan 3.000 professionals.


De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Doordat wij dat gevoel elke dag van de week uitdragen is het voor ons eigenlijk elke dag maandag.

 

Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven en willen daar alles uithalen. Wij bij Maandag® willen onze professionals daarin zo goed mogelijk ondersteunen. Wil jij meer weten over wat wij precies voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op: 06 22 59 37 62 of daniel.vaneijden@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Daniël van Eijden
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daniël van Eijden