Wabo vergunningverlener

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
MRT 05
Overijssel Vast HBO
04.04.2020 100283573
Solliciteren

Over de functie

Zoek jij een leuke baan als Wabo vergunningverlener, wil je flexibiliteit en afwisseling in je werk en benader je vergunningaanvragen vanuit het 'ja, mits' principe? Lees dan snel verder en ga met mij in gesprek over jouw dienstverband bij Maandag®!


Als Wabo vergunningverlener bij Maandag® behandel je vergunningaanvragen bij diverse overheidsorganisaties. Onderzoek doe je naar aanvragen en de bijbehorende plannen en toetst deze aan de wet- en regelgeving, met name de Wabo. Vergunningen wijs je toe, of juist af. Als je extra informatie nodig hebt, zoek je contact met de aanvrager van de vergunning, of met de architect van een plan. Ook stem je veel af met collega’s van betrokken afdelingen. Advies geef je aan burgers en bestuur over de mogelijkheden bij omgevingsvergunningen. 


Jouw werkzaamheden voer je op projectbasis uit bij gemeenten in de regio Overijssel, Gelderland en Flevoland. Het netwerk dat wij in deze regio hebben is groot en daarom stemmen wij de opdracht en de locatie graag samen met jou af.


Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij enthousiast? Dan bespreek ik graag een (vast-)dienstverband bij Maandag® met jou!

Functie eisen

  • afgeronde en relevante hbo-opleiding;
  • recente en relevante werkervaring bij de overheid als vergunningverlener op gebied van Omgevingsrecht;
  • kennis van Wabo-procedures, het Bouwbesluit, de Woningwet en verdere relevante toetsingskaders;
  • punctueel met deadlines.


Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers